Đogani žestoko isprozivao bivšu ženu: Gagi: Anabela me šutnula kao vašku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani se pre ulaska u "Zadrugu 3" prisetio perioda kada ga je njegova tadašnja supruga Anabela Bukva šutnula kao poslednju vašku, baš onda kada mu je najviše bila potrebna.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela i Gagi

Kontroverzni denser i učesnik najgledanijeg rijalitija na našim prostorima nikada nije krio da ga je mnogo povredilo to na kakav način je odstranjen iz života njegove bivše supruge, s kojom je bio 20 godina u braku, a razveo se 2009. godine. On se pred sam ulazak u rijaliti prisetio kako je izgledao najgori period u njegovom životu, kada je grcao u dugovima, bez posla i prijatelja, prepušten sam sebi.

Denser: Bivša žena me je svuda predstavljala kao negativca

- Kad je Anabela pošla sa tim njenim dečkom, znate svi sa kim je bila, ona mi je pustila SMS: "Šta nam je to trebalo, sve smo imali, ajde dođi da se vidimo posle par meseci." Ona je tada imala lobi u svim novinama i svuda je jača od mene. Ja sam svuda predstavljen kao negativac. Mene nikada niko nije zvao da čuje moju stvar. Moju verziju priče. Kada smo se razvodili, ona je povela advokata, ja ga nisam imao. Nju su novinari izigrali i izradili na štetu cele porodice - rekao je Gagi, a onda se prisetio i perioda kada je bio bez posla, a Anabelu lovili estradni menadžeri, koji su joj uzimali ogromne pare za procenat od nastupa:

 Imao sam dug od 25.000 evra, ali sam uspeo sve da vratim. Tada se nije setila ni da me pozove da pita kako sam

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Gagi kaže da se Anabela nije trznula na njegove probleme

- Radila je godinama uz moj repertoar. Ja sam se sam snalazio kako sam znao i umeo. Rekao sam joj da ne brine za mene jer sam ja tata u svom poslu. Saša Obradović je uzeo da radi sa njom i uzimao joj 25 odsto, a Mirko Gavrić 10 odsto i šta je njoj ostajalo? Sve sam dao od sebe da bi neko tek tako nju preuzeo. To je kao kada bi sa ortakom imao pumpu, pa mu posle nekog vremena kažeš, pali. To je moja pumpa. Ona je našla nove menadžere, a mene je šutnula kao vašku. Kako sam živeo posle nje, to samo ja znam. Snimio sam album bez njene pomoći. Imao sam dug 25.000 evra, ali sam uspeo sve da vratim. Nije se tada setila se ni da me pozove da pita kako sam. Kunem se u decu da je tako bilo. Bio sam narkoman, batinaš, zlostavljač - pričao je Gagi iskreno o najbolnijem periodu života, koji je sada iza njega.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Gagi: Sestra me je odvikavala od droge!

Gagi Đogani je pričao kako se odvikavao od narkotika, pa zaplakao kao kiša, kada je Natalija Trik FX prišla da ga uteši.

Gagi: Dogodio mi se klik u glavi, rekao sam da je dosta. Eto, setio sam se moje dece. Oni su mi snaga, sestra je došla kad sam imao tu krizu. Napustio sam stan na neko vreme i živeo kod nje u Zemunu. Mnogo sam ih povređivao. Moja porodica i moja deca su moja snaga. Taj period u Zemunu je bio kao neki karantin za mene. Familija samo može da te izvuče iz toga - bio je iskren Gagi.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Gagi: Anabelu više ne vidim pored sebe!

Đogani je pričao je da bi voleo da se pomiri sa Anabelom i da ponovo budu zajedno kao nekada.

- Rijaliti i sve ovo zbog Lune je mene i Anabelu malo udaljilo. Ona je veliki čovek, imamo dvoje dece. Uvek ćemo biti okej zbog naše dece. Ja nju više ne vidim pored sebe, emocija više nema. Ostale su samo uspomene, ona je sada moj prijatelj. Bili smo lep par, 20 godina na sceni. Ljudima je teško palo to, ali šta da se radi - bio je iskren Gagi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mika

29.10.2019 11:07

Anabela i sada ima vrlo jak novinarski lobi. Žena je svaki dan u nekoliko novina. A ništa ne radi i nigde ne nastupa.

Odgovori 21 1
jelena

29.10.2019 21:46

Anabelaa ima jak lobi i u Produkciji Zadruge. Zato je Luna nezasluženo osvojila 2.mesto pa posle i nezasluženo pobedila u Zadruzi 2. Sve nezasluženo i preko veze.

Odgovori 10 1
Jovo

29.10.2019 21:50

Ima i jaku ekipu botova.

Odgovori 10 1