(VIDEO) Pogodila je u bolnu tačku: Tara htela da bije Cecu Kitić zbog majke!

Autor:

Zadruga

28.10.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dana došlo je do žestokog okršaja između Tare Simov i Svetlane Cece Kitić. Naime, zadrugarke su zaratile kada je Ceca iznela informaciju da se o Tari piše da je dugovala novac, te se Simova prisetila grešaka koje je radila njena majka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara nasrće na Cecu Kitić

Naime, Tara je otkrila takođe da je Cecina ćerka išla sa njom u školu, pa su jedna drugoj počele da prebacuju.

- Spominjem čin koji si ti uradila. Sve što budeš htela da čuješ, čućeš u facu! Ko je spomenuo tvoju kevu? Ti ćeš dobiti odgovor za stolom! Ja govorim o tvom činu koji si ti uradila! Ti si mene optužila da sam ukrala tvoje cigare! - rekla je Ceca.

- Da li ste vi izbegavali da pomenete moju majku i samim tim stavili meni na teret ono što je moja majka uradila? Vi ste predmet smeha ovde! Sad će da se priča po kući da sam ja dugovala pare, s obzirom na to da je vaša ćerka išla u istu školu kao i ja, zna odakle mojoj majci novac. Sigurno ne može da u novinama izađe da je dete od 16 godina pozajmljivalo i vraćalo pare - rekla je Tara.

U jednom trenutku situacija je dostigla vrhunac, pa je obezbeđenje moralo da reaguje, kako ne bi došlo do većeg okršaja između zadrugarki.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

04.11.2019 12:07

Ala je jadna ova zenetina kada se tera sa detetom od 19 godina. Koji je to cemer od matore zene! Nisam fan Tare Simov, ali zenetino ona ima samo 19 godina i vidis da je puno toga nesrecnog uslovilo njeno ponasanje. Sto joj ne kazes nesto lepo, nego pljujes po detetu jadnice jadna. Ona od stare slave zivi hiljadu godina, a kakav buran zivot je imala zaboravila je....... odvratno