Zola je muvao ovu zadrugarku: Slao joj srca i pljuvao Miljanu, isplivale prepiske!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.10.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić istakla je da ju je Lazar Čolić Zola obasipao komplimentima, dok je on tvrdio da joj se nada nije udvarao.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Lazar Čolić

Ipak, isplivala je prepiska između Zole i Marijane. Marijanu je zanimalo u kakvom je odnosu Zola u tom trenutku bio sa Miljanom, a u porukama ga je uglavnom oslovljavala sa "brate".

- Ma zove me često sa raznih brojeva, zove majku moju i drugare, ali ne javljam se ja. Čuli smo se neki dan samo sam rekao da nemamo šta pričati dok mi se ne vrati garderoba jer još nije vratila. Ma želim joj sve najbolje, ali što dalje od mene - ogovarao je Zola Miljanu kod Marijane.

Zola je nekoliko puta odgovarao na Marijanine storije na Instagramu, te ju je nazivao "mladom devojkom".

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/marijana_zonjic_official
Marijana Zonjić

- Gde si mlada devojko, je l' si živa? Evo živ sam, odmaram u Bosni još malo pa uskoro krećem sa poslom ako Bog da. Pratio sam kad si izlazila, očekivao sam da si u top 12, zaslužila si - hvalio je Zola Marijanu.

Njih dvoje su razgovarali o poslu, a jedno drugom su slali i zvučne poruke. Čolić je Zonjićevoj poručio i da je "kraljica", a razmenili su i nekoliko emotikona srca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading