(FOTO) IMA DA IZGORI SVE: Večeras u "Zadrugu 3" ulaze ove dve BOMBE!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

26.10.2019

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna uzbudljiva noć u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima "Zadruga 3" je pred nama, a zadrugari ni ne slute da im je Veliki šef i večeras pripremio veliko iznenađenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, pored toga što će jedan od nominovanih zadrugara - Dragana Stojančević ili Darko Petkovski Spejko, zauvek napustiti Belu kuću, ukućanima će se večeras pridružiti novi cimeri, a nema sumnje da će njihov ulazak izazvati nezapamćenu pometnju.

Pojedinim učesnicima neće biti dobro kada ih vide na vratima Bele kuće, te je sigurno da je pred nama duga i burna noć uz rijaliti program koji obara sve rekorde gledanosti!

Program počinje na TV Pink posle 22 časa - ''Izbacivanje'', a potom i ''Vanredno ubacivanje'' u ''Zadrugu 3". Kako beogradski mediji prenose, na imanje u Šimanovcima stižu dve devojke - jedna je Marijana Zonjić, a druga bivša devojka Baneta Čolaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading