(FOTO) Đuričić nakon udesa opet za volanom: Miki sa nanogicom vozi bez dozvole!

Autor:

Zadruga

25.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge" Miki Ðuričić fizički je nasrnuo na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović pred kamerama druge sezone ovog rijalitija, pa je zbog toga osuđen na uslovnu kaznu nošenja nanogice, te mu je i kretanje doskora bilo ograničeno.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić...

Naime, Miki je nedavno dobio dozvolu da od 14 do 16 sati ima pravo da vreme provede van kuće, a ekipa emisije "Paparaco lov" se uverila da on ovo vreme i te kako koristi. Po njega je došao jedan prijatelj, a Miki je na sebi tom prilikom imao šorts, pa se nanogica na njegovoj nozi jasno videla. Nakon vožnje sa prijateljem, Đuričić je seo i u svoj automobil, te se provozao po kraju iako još nema vozačku dozvolu. On je otišao do prodavnice, posetio prijatelje, a onda se ispričao i sa jednom komšinicom. Bivši zadrugar se vrlo brzo vratio kući vidno raspoložen što može bar dva sata dnevno da provede van kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aga

25.10.2019 13:19

Da li policija može da podnese prijavu protiv njega?

Odgovori 12 0
Đura

25.10.2019 14:16

Kaznite ga.

Odgovori 12 0