Ovo je frapantna istina o Vladimiru Tomoviću? Bivša devojka otkrila do detalja kako je izgledao se*s sa Đetićem i zašto je izbegavao da je je*e!

Autor: Alo

Zadruga

23.10.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović, najveći zavodnik i šarmer rijalitija „Zadruga“, osvojio je srca mnogih dama, a kako se čini, mnoga je i slomio. Na Tomovićev šarm nisu ostale imune ni Stanija Dobrojević, Mina Vrbaški, Ivana Krunić, ali, kako za beogradske medije tvrdi Vladimirova bivša devojaka, kršnom Crnogorcu žene su samo maska jer on voli muškarce.

RepublikaFoto: www.instagram.com/sandraafrika
Vladimir Tomović...

Naime, kako je Tomovićeva bivša partnerka otkrila, Vladimir smišljeno muva devojke u rijalitiju samo da bi prikrio činjenicu da voli muškarce. Kako je ispričala, s Tomovićem je bila nekoliko meseci u vezi, a ostavila ga je kada je shvatila da on ne želi da ima seksualne odnose sa njom.

- Vlada i ja smo bili u vezi duže od pola godine i bilo mi je čudno što nikada nije insistirao da imamo seksualne odnose. Izbegavao je da ostanemo sami, a kada bi se to desilo, uvek bismo se samo mazili i na tome bi se sve završilo - kaže sagovornica i otkriva da se Vladimir drugačije ponašao kada je s njom bio u javnosti. 

- Pred drugima me je uvek ljubio i grlio i u jednom trenutku mi je to postalo sumnjivo. Na kraju sam rešila da stavim tačku na našu vezu jer nisam želela da ja budem ta koja ga moli da imamo seks. Za pola godine, koliko smo bili zajedno, imali smo seks samo jednom i to je trajalo manje od dva minuta jer je navodno bio pijan - kaže  bivša Tomovićeva devojka i dodaje da je on njome čak hteo da se ženi.

- Kada sam raskinula sa njim, stvari su mi postale odmah jasne. Do mene su stizale razne priče, a jedna od njih je bila da je Vladimir zapravo gej. Naime, obratio mi se dečko sa kojim je Vladimir dugo bio i kojeg je ostavio zbog mene, on mi je otvorio oči. Rekao mi je da Vladimir nikada nije voleo devojke i da se uvek ložio na momke, ali je zbog porodice morao da se pretvara da voli devojke - otkrila je sagovornica i dodala:

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Tomović...

- Dok smo nas dvoje bili zajedno, najčudnije mi je bilo što Vladimir pravio planove sa mnom, a nikada zapravo nije želeo da budemo bliski. Pričao mi je stalno o putovanjima, budućnosti, našem venčanju i deci, a ja sam se čudila kako to kada nemamo odnose. Takođe, njegovi roditelji su isto insistirali da se uzmemo, a meni je sve to bilo čudno. I tako, meseci su prolazili bez seksa i ja sam ga ostavila. Nisam više mogla s njim jer svaki put kada bismo legli u krevet, a on be me poljubio u glavu i okrenuo leđa. Pa koji strejt muškarac to radi? Taj njegov bivši mi je rekao da se Vlada kao mali stalno igrao samo sa devojčicama i da je palio Barbike. Naime, one su mu smetale jer su bile ženskog pola, samo je voleo da se igra sa Kenom - kaže ona i dodaje:

- Znala sam da nešto nije u redu sa njim, ali nisam mogla da pretpostavim šta. Njemu se na žene ne diže i sa tim devojkama u „Zadruzi“ pravi samo predstavu. Njega ne zanima ni Mina, ni Miona, a pogotovo ga nije interesovala Stanija - rekla je bivša Vladimirova devojka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading