Puče bruka: Predstavila se kao fina devojka, a sinoć je prevarila dečka u krevetu, čuli se uzdasi!

Autor:

Zadruga

23.10.2019

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lea Šekarić (21), ćerka slavne sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić, pred milionima gledalaca prevarila je dečka sa Radetom Lazićem.

Foto: Instagram/Youtube
Lea završila sa Radetom u krevetu

Iako je pred ulazak u Belu kuću izjavila da je zaljubljena u dečka napolju, Lea se u samo pet dana zbližila sa učesnikom Radetom Lazićem i završila sa njim u vreloj akciji.

Lea je krenula stopama slavne majke pa se i ona već godinama bavi streljaštvom, a sada je odlučila da se upusti u rijaliti avanturu.

Da je u ovom sportu veoma uspešna, svedoče i brojne fotografije sa regionalnih takmičenja u streljaštvu, ali i nagrade kojima se Lea svojevremeno hvalila na svom Instagram profilu. Osvojila je treće mesto na "Christmas Cup" u Osijeku, ali je i proglašena za najuspešniju juniorku Beograda za 2017. godinu.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Rade Lazić

Za uspehe na turnirima i takmičenjima zaslužna je njena majka Jasna, koja joj je ujedno i trener. Njih dve su jako bliske, te često provode vreme zajedno, treniraju, ali i putuju svuda po svetu.

Jasna je objasnila da je zajedno sa Leom pričala o "Zadruzi", te da je podržala njenu odluku za ulazak.

- Lea će napuniti 22 godine i nas dve više ne funkcionišemo tako da treba da traži dozvolu za nešto. Zajedno smo popričale o tome da uđe u "Zadrugu". Moram reći da ja zapravo ne pratim rijaliti, zapravo ga do sada nisam gledala. Krećem se dosta, pa tu i tamo od drugih nešto čujem, tako sam u nekoj meri bila upućena. Lea voli izazove, mlada je i to joj je interesantno. Rekla mi je da želi da uđe jer bi volela da vidi kako bi reagovala, opet to je zatvoren prostor. Sve to je doživela kao jedan izazov, a moju podršku za ulazak ima i ona to zna, roditelj prosto treba da podrži dete - rekla je Jasna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Đura

23.10.2019 13:46

Savremena devojka.

Odgovori 16 0
Đurađ

23.10.2019 14:04

Došla u pakao nemorala i odmah postala nemoralna.

Odgovori 17 0
Slavko

24.10.2019 08:20

Šta li im stavljaju u vodu pa su tako napaljeni?