Dalila vara Dejana, ali neće pred kamerama: Aleksandra Subotić otkriva tajnu porodice Dragojević!

Autor: Vladimir Janković

Zadruga

22.10.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić otvoreno i bez ustručavanja za Rijaliti magazin otkriva sve o bračnom paru Dragojević, a pored toga, ističe i svog favorita treće sezone "Zadruge" i upućuje oštre kritike na račun aktuelnih učesnika.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Popularna rijaliti-zvezda iznela je mišljenje o novoj sezoni popularnog TV formata. Subotićeva ističe da je treća sezona "Zadruge" totalni promašaj jer se u njoj nalaze žene lakog morala i učesnici koji nemaju mnogo toga da ponude.

- Ova sezona "Zadruge" je totalni promašaj što se tiče učesnika. To je gomila kurvi koje pokazuju umeće u krevetu. Jedino što čitam je s kim je koja spavala, ko je koga oralno zadovoljio i da li se nekome digao... Ništa pametno i interesantno nema za te devojke, ništa drugo ne pokazuju. Kada sam bila u rijalitiju, davala sam sve od sebe jer to je moj posao kao učesnika, da zabavim narod, da ih zainteresujem pričom o svom životu... Mislim da se dosta razlikuje od "Zadruge 2", puno je prepotentnih likova, koji nisu rijaliti-igrači, već šuplja priča. Jednostavno, ni loši više ne mogu da dođu do izražaja jer ih je gomila.

Gomila kurvi je u "Zadruzi 3"

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Smatra da je Stefan Karić naivan i neiskvaren

Aleksandra, naravno, ima favorita, a to je Stefan Karić. Za Osmanovog naslednika Subotićka ističe da je mlad, naivan i neiskvaren, pa će mu biti potrebno neko vreme da shvati kako rijaliti-život funkcioniše.

- Stefana Karića podržavam jer je divan i vaspitan momak, a pored toga i sin Osmana Karića. Potrebno je da prođe još neko vreme kako bi shvatio šta je rijaliti. Stefan je dobar i neiskvaren dečko. Svako u "Zadruzi" gleda svoje dupe i nisu mu svi prijatelji. Nije bio deo jednog takvog društva, pa će trebati vremena da shvati kako stvari funkcionišu tamo, previše je naivan. Jednostavno, nije bio deo jednog takvog društva...

Stefan Karić ne gleda svoje dupe, previše je naivan

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
O bivšem deveru i jetrvi ima jako loše mišljenje

Subotićeva je još u rijalitiju "Parovi" bila na ratnoj nozi sa Dalilom i Dejanom. Priča ovog para je laž upakovana za javnost, kako ističe naša sagovornica.

- Dalila i Dejan nemaju šta da pokažu. Ušli su u "Zadrugu" puni sebe i cela priča oko njih je prepumpana. Oni su velika laž upakovana u mašnicu, a zapravo su veliko ništa. Dalila savršeno kontroliše Dejana, drži ga na uzici. Jaka je karakterno, a on je za nju dete koje se u nju zaljubilo. Svakako, Dejan je bolji čovek nego David, bar za vezu. Generalno, Dragovići su za mene dno dna i jako loši ljudi. Dalila je dobila premiju, a koliko je ona dobra za njega, to je već pitanje - konstatuje Aleksandra i dodaje šta bi učinila kada bi se ponovo susrela sa porodicom Dragojević u rijalitiju:

- Hvala bogu, više sa tom porodicom nemam ništa. Kada bih ušla u "Zadrugu", oni bi to jedva dočekali, a ja bih se trudila da ih ne vidim. Bez mene ne postoji niko od njih. Dragojevići su, nažalost, neka moja veštačka tvorevina. Sve bi činili da budu u centru pažnje, a ja bih ih kulirala.

Tara je jako bezobrazna, užasno nekulturna, prosta

RepublikaFoto: RTV Pink
Aleksandra je otkrila da Dalila vara Dejana

Subotićeva posebno ističe Dalilinu sklonost ka drugim muškarcima i napominje da priča o idiličnom bračnom životu sa Dejanom izgleda drugačije u realnom svetu, bez kamera.

- Dalila voli da menja muškarce. Pre Dejana ih je imala petoricu u istoj sezoni. Ona je svesna situacije i da bi, ukoliko nešto učini, bila osuđena od javnosti. Njoj je jako bitno da isfolira i da osvoji neko mesto u rijalitiju, tu je zbog para. Ono što radi napolju to je ona, a pred kamerama se kontroliše - priča Aleksandra, aludirajući na vernost nesuđene jetrve.

Sagovornica Rijaliti magazina nije propustila priliku da prokomentariše i učesnicu Taru Simov, koju je okarakterisala kao zlu.

- Tara Simov mi deluje kao neka mala zmija, iskreno. Jako je bezobrazna, užasno nekulturna, prosta, jasno je da je spremna na sve. U početku mi je bilo jako žao i bila mi je na prvu simpatična. Kako je vreme prolazilo, deluje mi sve više jadno i žao mi je... Ne mislim da je zlobna zato što želi da bude takva, već zato što je preživela neko maltretiranje. Ipak, istina je da se osušila od zlobe.

Razumem Mariju Kulić i njenu reakciju i što je Miljanu primorala da abortira jer sve spada na njena leđa

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kaže da razume Mariju Kulić jer ona nosi sve na svojim leđima

Aleksandra je u prošloj sezoni "Zadruge" boravila sa majkom i ćerkom Kulić, pa je potpuno upućena u njihovu situaciju. Opravdava Marijinu brigu, ali smatra da je vest o Miljaninom abortusu lažna.

- Razumem Mariju Kulić i njenu reakciju, sve spada na njena leđa. Miljana nije abortirala niti će. Jednostavno, vapi za pažnjom... Nije sigurna u Zolu i na sve načine pokušava da potvrdi njegovu ljubav. Do poslednjeg trenutka će kukati i na kraju će roditi dete. Živela sam sa Marijom, Miljanom i Željkom u "Zadruzi" i sve mi je jasno. Marija se samo plaši da njena ćerka nije spremna na još jedno dete - priča naša sagovornica i dodaje da svi koji izvan rijalitija tvrde da su očevi Miljaninog deteta to rade zbog medijske pažnje i novca.

- To su sve obični paćenici željni pažnje. Žele da dođu do medija. Rade to na najgori mogući način kako bi došli do novca - govori Aleksandra.

Rijaliti-zvezda kratko odgovara na pitanje o njenom ponovnom ulasku u "Zadrugu".

- Ne želim bilo kakve pregovore za ulazak u "Zadrugu". Ne razmišljam u tom smeru - zaključuje Aleksandra Subotić za Rijaliti magazin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

22.10.2019 12:13

Domaćice manje zbori da ti ručak ne zagori. I ostavi se fejsa i instagrama. Čuvaj i hrani to dete i muža, ako umeš.

Odgovori 12 1