Tara Simov laže o poslu kojim se bavi: Drugarica je najstaršnije odrukala, sve isplivalo na videlo!

Autor: Blic

Zadruga

20.10.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov aktuelna učesnica "Zadruge 3" važi za jednu od najkontraverznijih rijaliti igrača. Pored toga što je u detinjstvu bila problematična, nedavne tvrdnje njene drugarice za domaće medije prilično su uzburkale javnost.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov...

Njena drugarica Maša Bulajić rešila je da javnosti otkrije istinu o njenom životu pre “Zadruge” , te je otkrila sve o njenom odnosu sa Filipom Mijatovom, ali je i negirala Tarine tvrdnje da je u spoljnom svetu zarađivala više hiljada evra.

Naime, Tara Simov se u “Zadruzi” hvalila kako u spoljnom svetu zarađuje 8.000 evra mesečno. Navodno, samo od časova engleskog uzme 5.000 evra, a od modelinga još dve do tri hiljade evra. Njena drugarica Maša tvrdi da to nikako nije tačno.

- Nije tačno da zarađuje 5.000 evra od časova engleskog jezika, maksimalno može da zaradi 500 do 600 evra mesečno. Od modelinga ne znam koliko zarađuje - rekla je Maša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading