Isplivali stravični detalji o Tari: Iskasapila devojci u školi lice pa joj odsekla deo uveta, krv liptala na sve strane!

Autor: Svet.rs

Zadruga

19.10.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov važi za najkonfliktniju u "Zadruzi 3", a kako se navodi, iako je i sama pretrpela nasilje, nimalo nije mirna i naivna. Ona je, kažu, pretrpela vršnjačko nasilje u osnovnoj školi te odatle vuče traume, a izvor blizak njoj otkrio je sve detalje njenog teškog detinjstva.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Tara Simov

- Pošto je mršava i ima sitnu glavu, uši joj deluju duplo veće, pa ju je društvo u osnovnoj prozivalo 'Dambo'. Tara nikako nije mogla da im oprosti - prenosi izvor sa Sveta:  - Danima je nosila makaze u rancu, a na prvu devojčicu iz te grupe na koju je naletela u školskom ve-ceu iskalila je svoj bes. Pribila ju je uza zid i isekla joj dobar deo uveta, iskasapila joj lice, krv je liptala na sve strane - kaže izvor, pa dodaje:

- Agoniju je prekinula nastavnica koja je uletela i sprečila totalno krvoproliće. Nakon toga Tara je izbačena iz škole, a potom je preko silnih veza svojih roditelja uspela vanredno da završi osnovnu školu na jedvite jade.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov

On otkriva i da je Tara spremna u "Zadruzi" da napravi svašta.

- Oduvek je bila problematična i agresivno se ponašala. Imala je kompleks što je mršava, pa je pojedinim devojčicama otimala užinu, vukla za kosu i čupala do iznemoglosti. Prvom prilikom kada zadrugari legnu da spavaju, onome ko je nagazi, mogla bi svašta da uradi - zaključio je izvor blizak Tari.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đuro

19.10.2019 11:44

Nasilnica koja koristi kao oružje sve što joj padne pod ruku. Povredjuje druge i prima povrede. Nije ona za Zadrugu.