Operisao srce: Zoki Šumadinac otkrio da li se vraća u Zadrugu!

Autor: Alo.rs

Zadruga

17.10.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog aritmije, gotovo spojenog pritiska i bolova u grudima i glavi lekari sa Dedinja predložili su mi da hitno ugradimo pejsmejker. Pristao sam na intervenciju, neizmerno sam zahvalan i lekarima i produkciji

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Zoki Šumadinac

Zoki Šumadinac nedavno je napustio rijaliti šou „Zadruga“ zato što mu je iznenada pozlilo, a nakon uspešno završene operacije oporavlja se u svom domu.

Pevač i rijaliti takmičar rekao je da se sada oseća bolje.

- Zbog aritmije, gotovo spojenog pritiska i bolova u grudima i glavi lekari sa Dedinja predložili su mi da hitno ugradimo pejsmejker. Pristao sam na intervenciju, neizmerno sam zahvalan i lekarima i produkciji - rekao je Zoki, dodavši da će za nekoliko dana znati da li ima izgleda da se vrati na imanje u Šimanovcima.

- Sada se oporavljam u svom domu, svakim danom sam sve bolje. Moja porodica je uz mene. Idem redovno na previjanja, a za nekoliko dana skidam konce. Pratim povremeno „Zadrugu“, a moj povratak zavisi od kompletnog oporavka i mog lekarskog tima. Kada budu dali dozvolu, ja ću se rado vratiti. Produkcija me apsolutno podržava i sve je na meni - objasnio je Zoki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading