Ne zna da je ubila dete?! Miljana bila 7 sati na abortusu, a isfolirala Zolu da je povraćala!

Autor:

Zadruga

16.10.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo čitavog dana je nije bilo u kadru, a čini se ni na imanju u Šimanovcima. Kako se starija Kulićeva potom ponašala kao da je sve u redu i kao da je sve ispalo onako kako je i želela, mnogi su se i dalje pitali da li je Miksi pobacila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Ona se oko 16 sati vratila na imanje i odmah se osamila sa Lazarom Čolićem Zolom da popričaju u dvorištu, kada nije prestajala da plače. Zola joj je rekao kako je traži celo jutro i da nije mogao da zaspi dok nije došla.

- Odem do toaleta, vidim, nema te, i odem u krevet. Nisam hteo zaspati. Legnem, čekao tebe da dođeš, sve se bojim da ne odeš. I kad si došla, tek sam tad mogao zaspati - pričao je Zola o svojoj zabrinutosti da Miljana ne ode na abortus, a ona mu je otkrila da ju je zapravo bolelo grlo i da je povraćala čitavo jutro.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Lazar Čolić

Zatim joj je Zola prepričavao o dešavanjima iz radio-emisije "Amneziji" i kako je Dalila Dragojević komentarisala dramu oko sumnje ko je otac deteta.

- E, sad ću namerno da abortiram u inat - rekla je Miljana, a možda je to samo izgovor jer je već "sklonila" Zolino dete?

- Kako si tako neobzirna, samo tako nestaneš, mogla si mi dati znak - rekao je Zola ljutito, a Miljana je rekla da nije mogla da priča, koliko ju je bolelo grlo.

Ipak, nikome nije jasno zašto Miljana ne prestaje da plače. Svi su jako zabrinuti, i postoje sumnje da to nije zbog bola u grlu već je Kulićeva nestala na 7 sati iz rijalitija kako bi zaista abortirala, ali nije sigurna kako da saopšti Zoli, ali svakako će morati u jednom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
knez

16.10.2019 17:01

Moraće večeras da mu saopšti.

Odgovori 10 0
Jovan

17.10.2019 10:02

Kiretaža jeste ubistvo.