Pune ruke posla za obezbeđenje: Zadrugari cele noći pravili haos u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

16.10.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikli smo da obezbeđenje u rijaliti šou programima imaju pune ruke posla, ali u Zadruzi su dežurali čelu noć zbog velikog proja sukoba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sukobi u Zadruzi

Prvi sukob desio se između Nikole Orozovića i Mlađana Jovanovića. Dva zadrugara zaratili su zbog cimerke Nine Babić, kada je Jovanović posumnjao daje Orozović bacio oko na nju, što mu veoma smeta.

U jednom trenutku, Mlađan je nasrnuo na Nikolu, a obezbeđenje je brzo reagovala i sprečilo da dođe do udarca.

- Marš! Pi*ko jedna smrdljiva, ti ćeš sa mnom da igraš igre! - bio je besan Jovanović, dok je Nikola tvrdio da je cimer parabnoičan i da sa Ninom nema ništa.

Nešto kasnije, došlo je i do verbalnog obračuna Vladimira Tomovića i Radeta Lazića u kazinu. Naime, ojedini zadrugari su odlučili da se našale, pa su u čašu gde je prethodno bilo pivo sipali vodu i dodali još neke sastojke.

Kako je Rade saznao sve, kao i da je sve Vladimirovo maslo, došao je da se obračuna sa svojim cimerom i urlao. Sve vreme je između njih stajalo obezbeđenja, a srećom, nije došlo ni do "koškanja".

Treći verbalni sukob, desio se između Tare Simov i Ive Grgurić,  njih dve su već imale tokom jučerašnjeg dana sukob. Tara je sinoć opet provocirala Grgurićevu, a ona nije odreagovala. Ipak, obezbeđenje je za svaki slučaj stajalo između njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

16.10.2019 19:02

Sve lažne svadje i tuče. Kako niko nikome ni čvrgu da udari?