(VIDEO) Budi se, sve je spremno: Miljana krenula na abortus, evo kako je Kulećeva reagovala!

Autor:

Zadruga

16.10.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana glavna tema u Beloj kući jeste Miljanina trudnoća kao i da li će zadržati bebu ili će ipak otići na abortus i tako okončati "neželjenu" trudnoću sa Zolom.

Foto: dailymotion.com/printscreen
Marija i Miljana

Od samog početka Zola je protiv ove odluke, dok je na neki način podržala Marija Kulić!

Mišljenja su podeljena, a ono što je interesantno, jeste upravo Marijina upornost da Miljanu dozove pameti i konačno je odvede na zakazanu kiretažu. 

Tako je bilo i ovog jutra. Marija je sva zajapurena požurila da probudi Miljanu kako bi krenula put doktora, međutim, po svemu sudeći, izgleda da se Miljana još uvek lomi i razmišlja šta da uradi, jer, srce kaže jedno, razum drugo.

- Budi se, devojke čekaju, ustaj i kreni, sve je zakazano - bila je uporna Marija.

Miljana sva bunovna nije znala gde se nalazi, ali je jasno rekla da zakazani prekid trudnoće odlože za neki drugi dan.

- Ne može, danas je taj dan, nema posle. Ustaj kad ti kažem, devojke te čekaju. Spavaj u putu ali kreni - insistirala je starija Kulićka.

U jednom trenutku je izrevoltirana izašla iz sobe, a Miljana je probudila Zolu, dala mu lekove i zatražila upaljač, verovatno kako bi dok konzumira cigaretu imala vremena da još jednom dobro razmisli da li da krene ili ne.

Ipak, došlo je do neočekivanog obrta! Miljana je ustala, ali se očigledno nakon sastanka sa ljudima iz produkcije predomislila i vratila se da legne u krevet sa Zolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

16.10.2019 13:52

Ne treba da ubijaju dete.