Zoki Šumadinac imao tešku operaciju srca: Ugradili mu pejsmejker!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zadruga

15.10.2019

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Petrović alijas Zoki Šumadinac trenutno se oporavlja u svojoj kući u Gornjem Milanovcu nakon što je hitno operisan u bolnici za kardiovaskularne bolesti na Dedinju pre desetak dana.

RepublikaFoto: Youtube.com/sezam produkcija
Zoki Šumadinac...

Vlasnik hita "Autotjun" je početkom ovog meseca iz rijalitija "Zadruga" prevezen u bolnicu zbog zdravstvenih problema i stezanja u grudima koje je postajalo sve nepodnošljivije. Lekari su odmah ustanovili da je Šumadincu zbog problema sa srcem, koje ima već godinama, neophodna ugradnja pejsmejkera, pa su blagovremeno i obavili pripremu, a potom i sam zahvat. Tek što se pribrao od operacije i malo oporavio, Zoki Šumadinac za Srpski telegraf kaže da je srećan što je pobedio bolest i što je došao u ruke najboljim lekarima.

- Hvala dragom bogu što sam bio u rukama tako sjajnih doktora koji su brzo reagovali nakon što su me ljudi iz najbolje produkcije na svetu dovezli. To su moji prijatelji za ceo život i svima ću im biti večno zahvalan. Sada imam pejsmejker i oporavljam se lagano. Imao sam prvu kontrolu, a ovih dana mi je i druga. U stalnom sam kontaktu sa produkcijom i već razgovaramo o mom povratku u "Zadrugu" - rekao je Zoki u telefonskom razgovoru za naš list. Novokomponovani pevač je dalje ispričao da jedva čeka signal za ulazak i da je spreman da pravi šou.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zoki Šumadinac...

- Mnogo želim da uđem tamo. Jedva čekam da mi kažu da smem. Nemam taktiku, ali sam spreman da se šalim i pravim šou, kao i uvek, gde god se pojavim - zaključuje Zoki.

Jedva čekam da mi kažu da smem da uđem. Nemam taktiku, ali sam, kao i uvek, spreman da se šalim i pravim šou gde god se pojavim, zaključuje Zoki

U porodičnom domu Šumadinac se u toku oporavka druži sa svojim jedincem tinejdžerom Ivanom, dok mu majka i sestra ugađaju i oporavak čine lepšim.

- Moja porodica, mala ali skladna i odabrana, bila se mnogo zabrinula za mene kad su videli da me vode iz rijalitija. Kad su stigli u Beograd, ja sam već bio operisan, budući da su mi lekari po prijemu tražili pristanak za operaciju. Kod kuće mi je lepo, paze me i maze, al' ja želim nazad u rijaliti čim kažu lekari da mogu. Nema igranja sa zdravljem, toga sam svestan - kaže Zoki Šumadinac.

Foto: RTV Pink

Hoće vezu sa Ivanom Radić

Zoki ne krije da je u rijalitiju našao i simpatiju iako je ranije govorio da je zauzet i da ima devojku u spoljnom svetu.

- Ivana Radić je žena po mojoj meri, našli smo zajednički jezik i lepo smo se družili. Međutim, ona je izbačena iz igre. Kontaktirao sam s njom juče preko Instagrama i očekujem da se vidimo i družimo - u jednom dahu sa osmehom kaže Zoki.

Na pitanje da li želi vezu sa Ivanom Šumadinac se nasmejao glasno i rekao: "Prvo druženje, pa posle ćemo videti. Sviđa mi se bubnjarka, a zavoleo sam i bubnjeve. Sve što ona voli, ako ne volim, zavoleću."

Foto: e-stock

Miljana je opaljena

Ne zavirujem u tuđe živote i tuđe krevete

Malo koga od kolega iz rijalitija Zoki želi da opiše detaljnije, ali majka i ćerka Kulić na Zokija su ostavile poseban utisak.

- Miljana je opaljena skroz, a njena majka je sedela pored mene i mogu da kažem da je Marija skroz iskrena žena koja se ponaša isto pred kamerama i kad one nisu tu. Ćerki, naravno, misli dobro, ali imaju specifičan odnos i to je zanimljivo za rijaliti. Sa svima sam bio dobar u šou-programu zato što ne zavirujem u tuđe živote i tuđe krevete. To je moj sistem borbe. Jedino sa Mirkom Gavrićem nisam imao neku komunikaciju jer mi izgleda da mu nisam simpatičan, ali to je njegov problem. Ja njemu želim sve najlepše.

Foto: RTV Pink

Jelena bi trebalo da pobedi

Šumadinac ima i favorita za pobedu u Pinkovom rijalitiju, a to je mlada Jelena Pešić, koju je jedino poznavao od svih učesnika "Zadruge" pre njenog početka.

- Jelena Pešić bi trebalo da pobedi da bi Srbija dobila pobednicu koja je smerna, kulturna, lepo vaspitana. Smatram da je ona dobar par sa Stefanom Karićem, ali on je mlad dečko i ne znam koliko je spreman za vezivanje u ovom momentu - objasnio je Zoki.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading