Miljana krije još jednog dečka? I on je osumnjičen da je otac Kulićkinog deteta!

Autor: Srbija danas

Zadruga

12.10.2019

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je reći da je nastao haos oko nove trudnoće Miljane Kulić, koju je priznala nedavno u "Zadruzi".

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić

Za sada, Kulićeva tvrdi da je dete napravio njen dečko Lazar Čolić Zola, ali u međuvremenu, kao što je mnogima poznato, pojavio se i niz drugih Miljaninih bivših momaka, koji procenjuju da bi i oni mogli da budu očevi njenog deteta. 

Da rekapituliramo: otkad je Kulićeva oglasila da je trudna, u priču se upleo i crnogorski pevač Bojan Tomović, koji je u međuvremenu prešao u Islam i promenio ime u Amar Moštrokol. Tomović je danima tvrdio da nije imao ništa sa Miljanom i da bi mu se gadilo da ima intimne odnose s njom.

Foto: instagram.com/printscreen
Marko i Miljana

Međutim, ubrzo se "predomislio", pa je obznanio da on jeste otac deteta, i da više ne može da ćuti. Takođe, javno je zatražio od Miljane da abortira, jer dete, po njemu, ima velike šanse da pati od psihičkih oboljenja (Moštrokol ima bipolarni poremećaj). 

Foto: youtube.com/Bojan Tomovic VIPPER
Bojan Tomović

Pre neki dan je Tomović je treći put promenio priču, i obavestio javnost da mu se javio još jedan kandidat za oca - Mile Mirković iz Krčedina.

Njih dvojica su se dopisivali i utvrdili da su u isto vreme, kako kažu, imali odnose sa Miljanom. Mirković je za  domaće medije izjavio da je imao odnose sa Kulićevom više puta krajem avgusta, otprilike u isto vreme kad i Tomović. 

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana

Očigledno promiskuitetna Kulićeva za sada ubeđuje Zolu da je dete garantovano njegovo i on joj i dalje veruje. Ipak, ni to nije sve. 

Podsetimo, Miljana je pre pomenutih veza bila u šemi sa mladim fudbalerom Markom Radisavljevićem, u junu ove godine. Doduše, ni Marko ni Miljana nisu komentarisali ovu vezu, mada je Radisavljević objavio nekoliko fotografija na kojima je u zagrljaju sa Miljanom. 

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen Mile Mirković
MIle Miirković

Naravno, nema potvrde da je Radisavljević otac Miljaninog deteta, ali s obzirom na to da je u slično vreme kao i ostali Miljanini izabranici bio u vezi sa Miljanom, nikad se ne zna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milenko

12.10.2019 12:33

Lele, koliko li je ona promenila muškaraca?

Odgovori 15 0