Niko ne može da je spreči: Miljana odlučila kakva će biti sudbina bebe koju nosi u stomaku!

Autor:

Zadruga

11.10.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je red i na Miljanu Kulić da iznese svoje mišljenje na današnjem porodičnom sastanku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Kulićeva se osvrnula na raspravu koju je imala sa Mirkom Gavrićem nakon sinoćne emisije "Gledanje snimaka", kada se on naljutio na Lazara Čolića Zolu zbog njegovog izlaganja.

Gavrić je tada odlučio da neće više pričati sa Zolom, a Miljana i Čolić su zaključili da je muzički producent zaljubljen u nju.

Miljana je ponovila to za crnim stolom.

- Ljut je nešto, iskolačio je oči, kao da je ljubomoran. Da li mu fali moja pažnja, očigledno da da. Ja mislim da je zaljubljen u mene. Zoli i meni je presmešan - rekla je Miljana.Nakon toga, Kulićeva je odlučila da saopšti zadrugarima svoju konačnu odluku vezanu za trudnoću.

Podsetimo, Marija Kulić je danima pokušavala da ubedi Miljanu da ide na kiretažu, a ona je danas zadrugarima saopštila da planira da rodi dete. 

- Ja sam odlučila da rodim dete. Rodiću dete, ne može niko da me spreči u tome - saopštila je Kulićeva, a svi čekaju reakciju njene majke Marije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

12.10.2019 08:18

Miljanu na poligraf.

Odgovori 16 0
Jovan

12.10.2019 09:25

Miljana svaki dan menja mišljenje i stav.

Odgovori 13 0