Otkrivena dugo skrivana TAJNA! Reljići su Romi?!

Autor:

Zadruga

10.10.2019

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana i Filip Reljić ušli su u sukob zbog pevačeve šale kada je sa Saškom Karan sakrio Filipovu kutiju, pa pokušao da ga ponizi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Reljić..

Santana je udario na Filipa, spomenuvši mu i sestru, pevačicu Saru Reljić.

- Filip se stidi što je Rom, neće da prizna. Sestra mu peva po romskim veseljima, živi od Roma - rekao je Bora besno, a i Lepi Mića se uključio u raspravu.

- Sara je i rekla da joj je deda Rom - rekao je Lepi Mića.

RepublikaFoto: instagram.com/sara_reljic.1
Sara Reljić..

Podsetimo, Saška Karan i Bora su došli na ideju da se našale s Filipom, pa su njegovu kutiju sakrili, ali nije im sve išlo po planu. Dok je Filip besno tražio kutiju, Saška ga je vukla za rukav, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje. Bora je pokušao da se izvini cimeru, ali Reljić ga nije konstatovao.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Bora Santana..

- Rasnu pripadnost je glupo komentarisati, nije mi jasno zašto on nije opomenut. Pevam gde god me zovu i ko god me plati. Ja to ne krijem, čak imam i tri pesme na romskom jeziku. Ovo je drugi put da se Bora kači na mene i mog brata. Mislim da ga boli što su mene Romi prihvatili više nego njega, koji je transparentno Rom - rekla je Sara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

10.10.2019 13:20

Nije sramota biti Rom. Onda Reljić nije trebao biti kažnjen jer je i on Rom.