BIĆE HAOSA! Bojan Tomović ulazi u Zadrugu da spreči Miljaninu svadbu sa Zolom? Ona mene voli, venčanja ne sme biti!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

10.10.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle izjave Marije Kulić, koja je u "Zadruzi" rekla Lazaru Čoliću Zoli i svojoj ćerki Miljani da će pevač Bojan Tomović ući u rijaliti da ih razdvoji, Crnogorac nije ostao ravnodušan.

RepublikaFoto: Promo, Prntscreen
Bojan i Miljana...

On kaže za domaće medije da u rijaliti neće ući, ali da je on otac Miljaninog deteta.

- Kao prvo, roditelji tog deteta smo Miljana i ja, kao drugo, ne ulazim ni u jedan rijaliti jer ovo malo živaca što mi je ostalo nisu na prodaju, kao treće svadbe biti neće ali ne zbog mene, već zbog toga što Miljana, nažalost još voli mene i naćiće ona izgovor da otkaže svadbu sa Zolom koga mi je jako žao jer je mnogo naivan, zato sam javno i priznao da sam siguran da je dete moje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

- I na kraju i da se Miljana odluči da rodi, deca moraju imati lepa muslimanska, arapska imena poput Salim ili Alma, jer ja sam sada islamske vere i zovem se Amar. Tako da je to dete Amara Moštrokola, a ne Bojana Tomovića. Bojan je umro 28. 6. 2019, a toga dana se rodio Amar - dodaje Tomović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jova

10.10.2019 08:47

To treba da kaže u Zadruzi a ne nama.