ŠOK saznanje! Miljana će roditi devojčicu, a evo šta će biti sa njom i Zolom!

Autor: Alo.rs

Zadruga

09.10.2019

12:40 >> 13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudnoća u rijalitiju, porođaj, ali bez udaje za oca deteta, scenario je koji smo već gledali. Međutim, ako je suditi prema rečima našeg numerologa i vizionara Vlade Kečine, mogli bismo ga videti opet.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Miljana Kulić..

Naime, kako Kečina tvrdi, Miljana će ovog puta roditi devojčicu, ali se za Lazara Čolića Zolu, oca svog drugog deteta, neće udati, kao što se nije udala ni za Ivana Marinkovića, sa kojim ima sina Željka.

-Istorija se ponavlja. Miljana je ponovo trudna, ponovo je u rijalitiju i ponovo nema podršku porodice. Jedina razlika je u tome što joj je drugi muškarac napravio bebu- kaže Vlado Kečina i dodaje:

-Miljana žarko želi da rodi dete i rodiće ga, iako još stoji veliki znak pitanja iznad te trudnoće. Sa jedne strane su njena nesigurnost i sumnja u Zolina osećanja, nemanje podrške okoline i porodice, pre svih majke, a sa druge strane je njena ljubav prema Lazaru i želja da to dete rodi- kaže Kečina i objašnjava da će njena želja prevagnuti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Zola..

- Ona će roditi devojčicu, tako da će imati sina i ćerku. Marija i Siniša, Miljanini roditelji, na kraju će morati da prihvate činjenicu da je dete došlo na svet, tako da će joj pomoći, kao što su činili i do sada. Neće imati drugu opciju- objašnjava vizionar.

On kaže da Miljani ne stoji udaja za Lazara Čolića Zolu i da će se oni uskoro zauvek razići.

- Njihova zajednica se definitivno rastura. Kod njega ne postoje emocije kao kod Miljane. On je, u najmanju ruku, neozbiljan i trudnoću ne doživljava na način na koji bi trebalo- kaže Vlado Kečina.

Prema njegovim rečima, Miljana i Zola će još neko vreme pokušavati da održe vezu, ali od toga neće biti ništa.

-On će ući u „Zadrugu“, biće zajedno, ali će se stalno svađati, drugi će neposredno uticati na njihov odnos jer će se mešati... Na kraju će se ta veza završiti kao što se završila i ona sa Ivanom Marinkovićem- zaključuje Vlado Kečina, numerolog i vizionar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

09.10.2019 12:51

Vrlo verovatno da će ovako biti.

Odgovori 11 1