Šokantno priznanje Bojana Tomovića: Miljana čeka moje dete, insistirala da je napunim ali mora da abortira!

Autor: espreso.rs

Zadruga

09.10.2019

07:38 >> 07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Miljana Kulić drugi put je zatrudnela, a kako je rekla otac deteta je Lazar Čolić Zola. Međutim, u čitavu dramu se ponovo uključio i pevač Bojan Tomović koji se sa Nišlijkom družio pre njenog ulaska na imanje u Šimanovcima.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Bojan Tomović šokirao priznanjem..

Bojan je sada rešio da, kako kaže, prizna da je otac deteta zapravo on i zahteva od produkcije i Miksi da zakažu abortus.

- Ne mogu više da ćutim iako sam obećao Miljani, jer mi je žao Zole i grize me savest. To dete što nosi Miljana jeste moje, tu nema nikakve sumnje, ali ona mora da abortira zato što ja imam bipolarni poremećaj, a i Miljana je psihički nestabilna. Glavni razlog za abortus je što su i moji i Miljanini psihički problemi nažalost veoma često nasledni i ja ne bhi podneo da mi se dete pati i prolazi isto kroz što i ja i Miljana. Zato molim čelnike rijalitija da joj što pre zakažu abortus dok nije kasno. Ja sam se svesno odrekao roditeljstva, baš zbog bolesti, zato sam se pre 6 meseci i razveo nakon 13 godina braka. Znači ni sa bivšom ženom nisam hteo da rizikujem potomstvo, a ne sa nekom drugom devojkom. Miljana je mlada, ima vremena da rađa još mnogo dece i da bude srećna, ali sa zdravim čovekom, a ne sa mnom bipolarnim, od života i lekova preumornim čovekom. Ja se sa 37 godina osećam kao da mi je 97 i znam da zbog terapije koja je za bipolar doživotna, ne bih mogao da budem dobar i odgovoran otac, a još bi tužnije bilo da dete nasledi poremećaj ili da ga čuva baba Marija. Miljana je insistirala da je napunim, ja sam mislio da ne mogu da imam dece, ali eto desilo se čudo, kome nažalost ne mogu da se radujem jer je bipolarni poremećaj doživotna psihička bolest sa velikom stopom samoubistva, plus što ja imam i epi napade, a Miljaninu psihičku nestabilnost videli ste svi na televiziji, tako da zamislite kakvu bi genetsku predispoziciju to dete imalo. E zato sam, iako možda zvuči sebično i grozno, za abortus, jer valjda i ja kao otac imam pravo glasa - rekao je Tomović u poruci.

Foto: instagram.com/bojan.tomovic
Bojan Tomović..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

09.10.2019 09:03

Ko je tata, panika me hvata.

Odgovori 17 0
Veronika Star

09.10.2019 13:07

Ubacite ovog tipa u Zadrugu, da vidimo sta ce da se desi!!! Ha, ha, ha....

Odgovori 12 0
Dolores

09.10.2019 20:12

Sve je moguće, znajući Miljanu.