Mina lovi Vladimira na bebu: Probušila kondom da zatrudni u "Zadruzi"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški ne može da se pomiri sa tim da Vladimir Tomović nakon seksa sa njom ne želi ozbiljnu vezu, te je skovala plan kako da ga natera da bude sa njom. Kako Rijaliti magazin saznaje, Vrbaški je pre seksa sa Vladimirom probušila kondom kako bi ostala u drugom stanju, a ukoliko se to ne dogodi odmah, ponovo će pokušati da ga namami u krevet.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Vladimir su se smuvali u rijalitiju

Naime, starleta je već godinama luda za Vladimirom, gledala ga je u njegovim ranijim rijaliti-poduhvatima i uvek je svojim drugaricama pričala kako je on muškarac za koga bi se odmah udala kada bi joj se pružila šansa.

- Mina je namazana svim bojama, što bi rekao naš narod. Ona ne preza ni od čega radi ostvarenja svojih ciljeva. Ona je počela da se bavi prostitucijom jer je umislila da će tako naći bogatog šeika i zauvek se rešiti skromnog života. Ipak, realnost je bila nešto drugačija od onoga što je ona zamislila. Nakon priznanja da je opsluživala muškarce za novac nijedan normalan muškarac neće da čuje za nju. Mina je zato zacrtala da će bebu napraviti u rijalitiju i da će tako rešiti svoje probleme. Idealan materijal za oca njenog deteta po njenom mišljenju je Vladimir Tomović, na koga se Mina loži godinama - rekao je izvor blizak Vrbaški i potvrdio naša saznanja da Mina ima nameru da zatrudni sa Vladimirom po svaku cenu.

Mina misli da će je narod sažaljevati ako ispadne da je slučajno zatrudnela u rijalitiju

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Imali seks 

Kako izvor blizak produkciji navodi, Mina je odlučila da nasamari Vladimira, te je probušila prezervativ pre odnosa.

- Vladimir je od Drveta mudrosti tražio kondome jer je znao da će te večeri odvesti Minu u krevet, ali nije ni slutio da je ona imala već plan da mu probuši kondom. Mina nikome nije rekla reč o ovome jer se boji da će je narod osuditi, a ako slučajno zatrudni, kao Miljana Kulić, onda će je svi sažaljevati - kaže izvor i dodaje:

- Mina je išla lagano, izokola, zavodila ga i bacala mu ''rovce''. Kada je Vladimir popio njenu priču, misleći da radi dobro za rijaliti i da ga zezanje sa Minom neće puno koštati, nije ni slutio šta je ona osmislila u svojoj glavi. Uspela je da ga zavede, pa i da ga navuče na seks. Njega, koji nikada do sada nije imao seks u rijalitiju, a bio je sa devojkama za kojima je odlepio. Mina će ponoviti seks još nekoliko puta, čisto da bude sigurna da je njen pakleni plan uspeo. A onda će samo zadovoljno da se smeje. Ubeđena je da Vladimir neće imati ništa protiv da ona bude majka njegovog deteta jer ona nema osećaj koliko je zaista uprljana svojim nepromišljenim potezima - završava izvor Rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina i Vlada imali seks u izolaciji

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović prošle nedelje su se prepustili vrelim strastima u sobi za izolaciju. Njih dvoje su bili potrčci, a Mina je to jedva dočekala budući da ne krije koliko je zaljubljena u Vladimira. Oni su se najpre tuširali zajedno, a zatim su zagrljeni legli u krevet u sobi za izolaciju, gde su sve vreme razmenjivali nežnosti. Ubrzo su se prekrili jorganom i počeli strasno da se ljube, a prekrivač se sve vreme pomerao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sa Đeksonom imala maratonski seks

Mina Vrbaški je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" imala vrelu romansu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Njih dvoje nisu birali ni vreme ni mesto gde će imati seksualne odnose. Jedne večeri su imali seks čak tri puta u različitim intervalima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

08.10.2019 18:59

A kondom je bušan, a kondom jebušan.