(VIDEO) Mirko Gavrić otkrio tajnu Lunine pesme: Tri godine bila kod njega, Anabela prvo htela da je snimi!

Autor:

Zadruga

07.10.2019

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek kada novinari postavljaju pitanja, sazna se nešto novo i zanimljivo. Tako je ovaj put Mirko Gavrić otkrio tajnu pesme Lune Đogani, tačnije zanimljivost koju niko do sada nije znao.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Mirko Gavrić priča o Luninoj pesmi

Izjavio si da si tu pesmu imao u rukama pre tri godine, zašto je nisi snimio tada? - pitala je novinarka.

- To je bilo pred kraj sezone "Zadruge 1". Anabela mi je poslala tu pesmu, htela je ona da je snimi prvo, pa se odlučila da snimi Luna, ali Luna nije tada želela da se bavi pevanjem. To je meni ostalo u telefonu. Postoji zanimljiva priča, ja sam postavio aranžman za tu pesmu, napisao drugu strofu i ja kažem Anabeli da me vozi u studio - odgovorio je Mirko, pa ispričao kako je ona krenula da peva pesmu u autu, on je upitao: "Odakle tebi ta pesma?", a ona odgovorila: "Pa, budalo, ja sam ti je poslala".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lunina pesma deveti krug broji milionske preglede

- Da li se kaješ što je nisi snimio? - nastavila je novinarka.

- Ne kajem se, mnogo mi je drago što se Luna opredelila za to. Ja sam navijao za njenu muzičku karijeru. Kada je ovde izjavila da želi da se bavi pevanjem, ja sam pozvao Anabelu i rekao: "Konačno joj je došlo iz d*peta u glavu". Ono što me je iznenadilo, kada je dolazila u studio kod mene, ponašala se profesionalnije od mnogih ljudi sa kojima sam sarađivao. Bila je posvećena, ima veliki talenat. Spreman sam i da radim sa njom i da joj pomognem. Ovom prilikom bih joj se zahvalio i na pozdravu, pozdravljam i nju, i Anabelu, mnogo ih volim - dodao je Mirko.

Evo kako je to izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Knez

07.10.2019 15:31

Odbačena i zaboravljena pesma.

Odgovori 17 0
Đole

08.10.2019 10:43

Škart pesma za škart pevaljku.