Osman Karić otvorio dušu: O Dijani sve najbolje, ali Kija zauzima posebno mesto u našoj kući!

Autor:

Zadruga

07.10.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić jedan je od najaktuelnijih zadrugara trenutno. U emisiji "Premijera - Vikend specijal, govorio je njegov otac Osman Karić. On je prokomentarisao učešće svog sina u rijalitiju.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Osman Karić i Stefan Karić..

-On je to što je i napolju, tako se ponaša i tamo, kulturan, fin, nije on rijaliti igrač. Nema laži, nema prevare, ne bavi se spletkarenjem, nije on takav tip. Bojim se da ne padne pod uticaj drugih ljudi da uradi nešto što inače ne bi - rekao je Osman, pa je dodao da se plašio Miljane Kulić:

 -Bojao sam se Miljane, ona je opasan igrač, savetovao sam mu da se kloni nje, ali ispalo je dobro, vidim da ga Miljana voli i on nju. Drugarskih simpatija ima, ovako ne, nije ona njegov tip.

Stefan je u rijalitiju pominjao svoju bivšu devojku, misicu Dijanu Milojković koja je letos preminula, ali njegov otac nije želeo da to komentariše.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić..

 O Dijani mogu sve najbolje da kažem, bila je to velika ljubav. Ali ne bih ni da pominjem to, postoje zli jezici koji kažu da Stefan to koristi, ne bih više da pričam o njoj, neka joj je večna slava.

- Na samom kraju, pošto se mnogo spekulisalo o Stefanovom odnosu sa Kijom Kockar, Osman je otkrio da u njegovoj kući postoji posebno mesto za nju.

- Ja protiv devojke nemam ništa, pozdravljam je, tu gde je sedela, tako sam nazvao tu fotelju. Ostale devojke neću pominjati, tako sam obećao i Stefanu. Jesu dolazile neke poznate ličnosti, ali ne bih previše o tome - zaključio je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vido

07.10.2019 08:20

Osman je Anabelin bliski prijatelj i zato je bio protiv Kije.

Odgovori 14 0
Gorana

08.10.2019 18:57

Bivsi mafijas I nesudjena tasta,zmija-dva olosa!