(VIDEO) Udarao na kapiju: Mirko Gavrić napustio Zadrugu zbog Miljane!

Autor:

Zadruga

06.10.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić je ušao u rijaliti Zadruga, drugi put, a motiv njegovog ulaska je i do danas ostao misterija. Naime, podsećamo da je on u prvoj sezoni izašao na sopstveno insistiranje, nakon teške svađe sa Miljanom Kulić, a nakon izlaska je rekao da on više nikada neće kročiti u rijaliti i da to nije igra za njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko potpisuje ugovor da će platiti 50.000 evra Pinku za izlazak iz rijalitija

On je tada bio podsećamo u veoma lošem psihičkom stanju, uznemiren i insistirao je da se kapije otvore, a rekao je tom prilikom da bi kući do Beograda otišao i peške ukoliko je to potrebno. 

Nakon manje od godinu dana, svedoci smo njegovog ponovnog ulaska, a sem učešća u tihim intrigama u Zadruzi, on nije imao neke veće uloge. 

Poznato je i da je on najbolji prijatelj Anabele Atijas, majke Lune Đogani. Na Fejsbuk stranici  Zadruga - Pink, stoji komentar po kojem je ovaj ulazak Gavrića unapred smišljen plan njega i Anabele Atijas. 

- Pokušavam da nađem snimak na netu, odvratan je i pokazuje koje su zlo pojedini ljudi, radi se o razgovoru Anabele i Mirka Gavirića. Prvo pričaju o tome kako su naplju uradili sve što je moguće da ukanale Kristinu, ali je najbolje da Mirko urgira preko Željka da uđe u "Zadrugu2" da je dokusure. Onda kažada je odbila neku obromnu sumu novca koju joj je Željko ponudio i da ne može tu ništa da uradi - pisalo je u komentaru. 

Foto: facebook.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mina

06.10.2019 17:14

Uzas po hiljaditi put razocarana da li je ovo instagram ili portal takozvanih novina gde vi svaku susu citirate. Idem ja sad da napisem neki komentar pa ocekujem da i mene citirate.

Odgovori 23 0
Knez

06.10.2019 17:17

Istina je da je razveden brak Mirka Gavrića. Malo kasnije razveden je i brak Anabele Bukve.

Odgovori 24 0
tasa

06.10.2019 17:48

@Knez - koga to zanima

Odgovori 2 12
Mila

06.10.2019 17:46

Ja bih zamolila personu koja je ostavila komentar da prvo pronadje snimak a zatim optuzuje nekoga .Da je ta Anabela toliko moćna koliko se priča ne bi joj se bivsi muz i cerka vukli po rijalitiju tako da nelupetajte vise dosadni ste.

Odgovori 5 14