(FOTO) Zola nije otac Miljanine bebe?! Isplivala fotka koja sve dokazuje, evo od kada je trudna!

Autor:

Zadruga

06.10.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre par dana odjeknula je vest da je Miljana Kulić zapravo trudna sa pevačem Bojanom Tomovićem. Ona se tokom poslednjih meseci viđala,komunicirala i dopisivala sa njim, čak toliko često da je to prelazilo u progonjenje.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana i Zola

Naime, Miljana je kao što znamo u Zadruzi, gde je već dugo očekivala da će joj se pridružiti njen bivši verenik Lazar Čolić Zola, koji je sinoć i stigao u Zadrugu. 

Ona tvrdi da je Zola otac deteta i da sem njega nije imala drugih muškaraca. Ipak, njena priča više ne pije vodu jer se u međuvremenu oglasio Tomović koji tvrdi da je bio sa njom, ali on nije jedini. 

Podsećamo da je Miljana u toku leta vrlo često objavljivala fotografije sa nepoznatim muškarcima sa kojima su je povezivali, pa je tu bio i jedan fudbalera, ali i muškarac sa kojim se slikala u krevetu, a on je bio go. To je bila pre nešto više od dva meseca, dakle otprilike osam nedelja koliko je Miljana i trudna, pa se na društvenim mrežama spekuliše da je uparavo tada i ostala trudna. 

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana sa nepoznatim muškarcem

Ono što je takođe veoma čudno je i da je na kraju druge sezone Zadruge, Miljana veoma burno raskinula sa Zolom, rekla mu neke veoma ružne reči i tvrdila kako ga nikada zapravo nije ni volela, već da je želela da to sa njim opstane, ali da je sve vreme njega lagala.

Nakon toga ona sada tvrdi kako voli Zolu, kako su njena osećanja iskrena i da je ovo dete njegovo, jer sa drugim muškarcima nije bila. 

Da li laže ili priča istinu saznaćemo do kraja rijalitija. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Laza

06.10.2019 17:20

Verovatno da Zola nije otac Miljaninog deteta. Samo DNK može da utvrdi.

Odgovori 27 0
Vido

07.10.2019 08:43

I Miljanu danas na poligraf.

Odgovori 14 0