(VIDEO) Mi smo završili: Marija se suočila sa Zolom, orila se Zadruga!

Autor:

Zadruga

06.10.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić, tokom razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom i zadrugarima, odlučila je da pozove svoju majku Mariju Kulić da im se pridruži. Inače, ranije večeras kada je Zola ušao u Belu kuću, Marija nije želela da se pozdravi sa njim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Posle nekoliko sati Miljana je odlučila da suoči svoju majku i čoveka sa kojim čeka dete. Ovom prilikom Marija je istakla kako se nije pozdravila sa Zolom večeras, a onda je ispričala da nisu komunicirali već mesecima.

- Dođi da sediš malo sa nama, da pušiš cigaretu - rekla je Miljana Mariji.

- Sada ti ja trebam? Slušam ja ovde. Slušam sve. Sedim pored vrata i slušam sve što pričate - govorila je Marija Miljani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Suočiči se Zola i Marija

- To je čovek koji je rekao da ne vidi budućnost sa Miljanom, a sa njom pravi dete. I svima je pričao da sa Miljanom ne vidi budućnost. To je staloženo pričao. Mi se nismo pozdravili - pričala je Marija zadrugarima, a Zola ju je pažljivo slušao.

- Šta on ima meni da pruža ruku? Mi smo završili prošle sezone. On odlazi, niti se javlja. I sada će da mi pruža ruku? Posle toga se nikada nismo videli, čuli, nikada nismo progovorili. Nema šta da se pozdravim sa njim. Može da mi pruža obe ruke, neću - dodala je Marija.

- Stigao zetonja - dobacio je Bora, što je iznerviralo Mariju i Miljanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

06.10.2019 11:53

Mariji ni jedan Miljanin momak nije valjao pa neće ni Zola. Ona misli da je njena ćerka princeza, koju može da oženi samo neki princ iz bajke.

Odgovori 15 0
Đura

06.10.2019 14:39

Marija se ne udaje pa neka ćuti.

Odgovori 14 0
Sava

06.10.2019 16:45

Dok Zola nije stigao, stalno pričale o njemu i nisu znale šta da rade. On došao a one lljute. Sada imaju šta da rade - da se svadjaju sa njim.