Rekao je da si mu najveća greška i tražio je od svih da te blokiramo: Miljana se slomila kada je saznala šta Zola priča o njoj!

Autor:

Zadruga

05.10.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana će posle ovoga definitivno doneti odluku o njenoj i Zolinoj budućnosti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

U "Zadruzi" je sinoć na programu bila "Igra istine", tokom koje je Miljana Kulić pitala Baneta Čolaka da joj detaljno ispriča sve što je njumu o njoj pričao njen momak Lazar Čolić Zola.

- On je meni govorio da se nikada neće pomiriti sa tobom, da si mu ti najveća greška u životu i sve nešto loše. On mi je rekao da sam njegov brat i da ću biti njegov kum. Čak mi je tražio da te blokiram na Instagramu, da ne bi pisala i meni. Da mora da bude diplomata, da ga narod ne bi osudio i da bi drugačije reagovao. Ja sam njemu zamerio što me nije spomenuo kada ti je pisao čestitku, nije mi ni mahnuo kada je dolazio ovde - govorio je Bane.

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana

- Muškarac koji voli svoju ženu ne bi je ostavio ovde da se bori sa ovim ljudima i sa majkom. Smatram da kupuje vreme, to je katastrofa. On je mene izdao kao prijatelja. Nije bio iskren prema meni. Svuda sam ga ubacio da radi. Nije bio iskren za većinu stvari - dodao je Čolak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zmaj

05.10.2019 10:42

Miljana zaboravila da mu je otela odeću i opremu za nastupe kao di džej. Pored toga ona ga je uznemiravala, pretila i slala mu slike sa drugim muškarcima u krevetu. Zato ju je blokirao. Tako bi svi postupili da su na njegovom mestu.

Odgovori 14 0
Ana

05.10.2019 12:11

@Zmaj - Zola je zbog odeće i opreme za nastup bio ogorčen na Miljanu. A i zbog njenih provokacija sa drugim muškarcima. A Bane Čolak želi baš da ga ocrni iako zna kakva je bila situacija. Samo da bi bio u kadru.

Odgovori 11 0