Penzionisani pevači: Ovako izgledaju sinovi Miloša Bojanića!

Autor: Blic.rs

Zadruga

05.10.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Miloš Bojanić devet godina nakon pobede u rijalitiju "Farma" rešio je da se ponovo oproba u rijalitiju, ovog puta u "Zadruzi".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić

Miloš se u međuvremenu pojavljivao u medijima, a njegove sinove sigurno niste dugo videli.

Miloševi sinovi Bane i Mikica Bojanić bili su folk zvezde početkom prošle decenije, a onda su se pre 15-ak godina obojica odselili iz Srbije. Bane živi u SAD-u, a Mikica u Kanadi.

Obojica su na drugom kontinentu osnovali porodice i privatne biznise od kojih žive kako su oduvek sanjali. Zanimljivo je da obojica imaju lepe supruge i po troje dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mikica Bojanic (@mikicabojanic) on Dec 12, 2018 at 10:01am PST

- Bane živi u Americi, a Mikica je u Kanadi, ali nisu daleko jedan od drugog. Četiri i po sata vožnje. Sinovi se bave istim poslom, imaju kamionske firme. Bane je osnovao firmu koja se bavi transportom hrane, zatim i Mikica, njih dvojica sarađuju i lepo funkcionišu. Mogu da kažem da sada najmirnije živim otkad su tamo jer su obojica stali na noge - rekao je Miloš u jednom od svojih intervjua.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zmaj

05.10.2019 10:17

Bili su dobri pevači, ali Kanada je obećana zemlja, i odoše tamo.