Pevač raskrinkan pred celom Srbijom: Miloš Bojanić varao ženu sa kafe kuvaricom iz Granda?! I Lepa Brena umešana u celu priču!

Autor: Alo.rs

Zadruga

04.10.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića tvrdi da je Miloš Bojanić prvu ženu varao sa nekadašnjom kafe kuvaricom iz Granda. On je dodao da je tu aferu njegovoj ženi razotkrila Lepa Brena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić

 

- Svaku noć si sedeo sa mnom, davao sam ti pare za nastupe. Pi*ko jedna, smrdo ljudska. Ja se kunem! Zakuni se u Mikicu i Baneta ako ja lažem. On je gad od čoveka, džukela! U usta ti se pose*em, je*em te u usta! Prvu ženu je prevario sa sadašnjom ženom Brankom. Evo ovako je bilo - počeo je Mića.

- Branka je radila kao kafe-kuvarica u "Grandu". On se s njom tada švalerao. Zvao je Branku kad je bio sa ženom u Bijeloj, zaboravio je da spusti slušalicu. Brena je namerno pozvala njegovu prvu ženu, koja je digla slušalicu, a s druge strane se javila Branka. Zbog toga se ona razvela. Indijanac jedan! - rekao je Mića urlajući.

- Tvoja žena je moj poznanik. Branka je super žena, crna, podebela, iz Batajnice, ja mislim - objasnio je Mila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

 -Izađi nekulturna budalo! On traži kadar preko mene da bi bio popularan. Ali popularnost nije prelazna. Dva puta sam ga sreo. Jednom u Nemačkoj, u kući mog prijatelja. Drugi susret je bio u Budvi, pevao je u kafiću svako veče, a ja sam tamo gostovao dva ili tri puta. Nismo ni sedeli za istim stolom - počeo je Miloš.

 -On je rekao da je bio u svim mojim kućama. To nije tačno, ne mogu biti nečovek da kažem neistinu. Iznenađen sam, a na neki način i nisam, jer je proradila sujeta - ja sam izgrađena i kulturna ličnost, a on je pljuvator. Ne smatram ga za kolegu, on je pevao neke pesme koje nemaju veze sa životom. Bilo bi me sramota da mi je prijatelj - ispričao je Bojanić.

Brenin tim rekao je da ne komentrariše ovakve priče, dok je Branka izjavila ovo:

- Nemam komentar na te gluposti. Molim vas, shvatite me. Ja samo želim sebe da zaštitim. Ne mogu da opet proživljavam "Farmu". Nemam komentar na Mićine gluposti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Knez

04.10.2019 11:18

Mića otkopava grobove i arhive od pre 50 godina.