Razvalio je kao buldožer straćaru: Još jedan učesnik Zadruge potvrdio da su Kija i Filip imali se*s!

Autor:

Zadruga

04.10.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U spavaćoj sobi su se sinoć okupili Bora Santana, Marko Janjušević, Bane Čolak i Stefan Karić, gde su razgovarali o celokupnoj situaciji u Beloj kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i Kija

U jednom trenutku, pomenuta je afera iz prve sezone, kada su Filip Đukić i Kristina Kockar navodno imali seks u hotelu u „Zadruzi“. Bora se našalio na račun te akcije, pa je prokomentarisao:

- Filip je Kiju razvalio kao buldožer straćaru! - rekao je Bora Santana.

Interesantno je da Stefan Karić, koji je izjavio da je dobar Kijin prijatelj, nije branio Kiju dok je Bora ovako pričao o njoj.

Foto: printscreen/TVPink
Bora Santana

Podsetimo, posle ulaska Kije Kockar u prvu sezonu "Zadruge" dogodila se prava drama, jer ju je njen tadašnji suprug, Sloba Radanović, prevario sa Lunom Đogani.

Ubrzo potom, Kija je pred kamerama postala bliska sa Filipom Đukićem, a jedno vreme su proveli zajedno u toaletu hotelske sobe "Zadruge". Kasnije je Đukić tvrdio da su imali seksualne odnose, dok je Kija do kraja to negirala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tigar

04.10.2019 09:05

Filip je više puta u Zadruzi negirao da je nešto bilo u kupatilu. Kada je izašao iz Zadruge, na nagovor Anabele, preokrenuo priču.

Odgovori 62 25
blučanka

04.10.2019 10:50

Tigar ahahahahhaha samo budala može povjerovati u to. Filip je ćutao, ali kada je vidio ko je i šta Kija onda je progovorio i rekao istinu. Koja, očito, mnoge bole. Ali ne i Kiju, jer je ona navikla na te pljas kombinacije - Andrija, Filip, Stefan, Vuk i drugi. Zaboli Anabelu s kim se ona pljašće

Odgovori 29 61
Djilkan

05.10.2019 16:14

Svi znaju u Zadruzi, da je Filip kresao Kristinu . u toaletu gdesu rzbili C šolju. Rasturio je totalno. lepom Mići se poverila na krevetu da je zaljubljena u FIlipa.kamere su to sminile.Drugo, to je mrtva pijana na žurci rekla i Slob, on je rekao idi odmah naspavanje jpijana jsi....jer ih je jLuna jostavila same darazgovaraju. Ona je navikla da ga vara a lilakrokodilske suze u Zadruzi i izigravala "povredjenu ženu". Filipu je rekla da ga ne voli, da je ušla u Zadrugu zbog para, i da mu rasturi vezu....to je istina...Ona je hodajuće zlo.Dobro jekonačno što se Sloba nje oslobodio.

Odgovori 10 17