Prijateljica raskrinkala Milicu Kemez: Bavila se prostitucijom, plakala je kao kiša posle odrađenog "posla"!

Autor: Alo.rs

Zadruga

03.10.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez

Milica Kemez (24) skrenula je pažnju na sebe kada je na samom početku rijaliti programa „Zadruga“ ispričala potresnu ispovest i otkrila da je kao beba ostavljena u sirotištu, posle čega je brutalno zlostavljana u hraniteljskim porodicama, zajedno sa mlađom sestrom.

Zbog priče o teškom odrastanju, ali i zbog toga što je važila za jednu od najpovučenijih zadrugarki, seks sa Filipom Đukićem, koji je bez problema imala pred kamerama, šokirao je mnoge, ali ne i njenu bivšu prijateljicu M. T. (26), koja tvrdi da se Kemezova godinama bavila prostitucijom.

Kako kaže, Milica je malo posle punoletstva počela da radi kao hostesa u klubovima, a upravo je preko tog posla dospela u kandže prostitucije.

RepublikaFoto: RTV Pink
Milica Kemez

- Milicu poznajem pet, šest godina i nekada smo bile jako bliske. Upoznale smo se preko zajedničkog prijatelja, bogatog biznismena s kojima sam i ja, kao i mnoge devojke, izlazila. Prvi naš susret bio je u klubu, a zapala mi je za oko jer je sedela sama, potpuno odvojena od svih, nije se preterano isticala i za razliku od svih nas delovala je kao da ima 16 godina. Pitala sam tog prijatelja ko je ona, budući da je nisam viđala i da mi je delovala kao dete, pa mi je objasnio da je hostesa i promoterka kojoj je potreban novac, zbog čega ozbiljno razmišlja o prostituciji, i zamolio me da joj pravim društvo kako bi joj bilo prijatno - objašnjava M. T. koja je kroz druženje sa Kemezovom saznala i kada je zadrugrka počela aktivno da se bavi prostitucijom.

- Budući da Milica nije imala mnogo prijateljica i da je bliska samo sa rođenom sestrom, vezala se za mene i za kratko vreme postale smo jako bliske. Kako sam se i sama u tom periodu bavila prostitucijom, što je sigurno saznala preko zajedničkih drugova, oslobodila se i poverila mi se kada je počela da upražnjava seks za novac. Naravno, znala sam za to i pre nego što mi je rekla, ali sam je pustila da se oslobodi i počne da priča - objašnjava ona i ističe da se Milica prostitucijom bavila znatno kraće od svih devojaka koje poznaje.

- Milica je od samog početka bila nesrećna što je počela da se bavi tim poslom. Danima bi plakala i govorila da je primorana da spava sa muškarcima za novac kako bi uspela da zaradi i izdržava sebe i sestru. Plakala bi i jecala noću posle izlaska i seksa s mušterijama. Ubrzo je stavila silikonske grudi i korigovala usne, ali i to je uradila na silu jer se to od devojaka očekuje ako žele veću zaradu. Bilo joj je jako teško da izabere između novca kog je bila željna i normalnog života. Kao što sam i mislila, izdržala je nešto manje od dve godine, povukla se iz posla i na neko vreme nestala iz grada - kaže M. T., koja ističe da će Kemezova tek pokazati svoje pravo lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragana

03.10.2019 17:23

Pored ovakvih “drugarica”,neprijatelj joj je suvisan!

Odgovori 17 0
MladenBg

03.10.2019 21:03

Blago njoj sto ima takvu prijateljicu.

Odgovori 12 0