Miljana ide na abortus? Saopštila svima odluku o zadržavanju deteta, Mariji srce samo što ne prepukne od bola!

Autor:

Zadruga

02.10.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je nedavno saznala da je trudna. Otac je kako je ona mislila Lazar Čolić Zola, ali izgleda da je Miksi posumnjala u ovo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija

Ona više nije bila sigurna da li želi da zadrdži dete, ko je otac deteta, kao ni da li ona želi ponovo da bude sa Zolom koji je najavio svoj ulazak u rijaliti, ali kasnije. 

Sinoć je u Zadrugu ušao Miloš Bojanić, a on je po Miksi jedan od najboljih rijaliti igrača trenutno u Zadruzi i ona smatra da samo on može da je pobedi u ovoj sezoni.

- Misili mi lutaju, preznojavam se i vruće mi je i hlado. Zbunjena sam, pa presrećna, slušam druge šta mi govore o ovoj situaciji. S obzirom na to kako se ponašao sa Majom Marinković, ja tu strast nisam videla ni sa mnom. On je rekao njoj da je takve noge imala Jugoslavija, ne bi se ni raspala. Ti uzroci mi daju povoda da razmišljam sutra o posledicama. Ja njemu želim da verujem, a da li ću, vreme će pokazati. Znam šta me je povredilo, kad sam izašla, bio je presrećan, nijednu suzu nije pustio. Kad je gledao naše uspomene, ništa nije pokazao. Videću na osnovu njegovog ponašanja, kada budemo pričali o svemu, dobiću konačnu sliku, jer je to ipak plod naše ljubavi - rekla je Kulićeva i dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Bila sam blokirana dva meseca, na kraju sam otišla kod njega na svoju inicijativu. Zaista bih želela da mu verujem, jer ne bih da mi dete nema porodicu. Znala sam kakva je situacija kada si samohrana majka, ali ja sam želela dete i rodila ga uz pomoć produkcije. Što se tiče ovoga ja želim Zoli da verujem, ali što se tiče deteta doneću odluku kada on dođe, jer ovo dete je plod naše ljubavi i on ima pravo da učestvuje u donošenju odluke - rekla je Miljana, a sve to je slušala Marija vidno zabrinuta. 

- Što se tiče moje mame, ona isto menja raspoloženja. Ona bi najsrećnija da ja budem srećna. Ona ne želi da dete pati zbog mojih grešaka - rekla je Miljana. 

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana

Ona je istakla da nije sigurna u Zolinu ljubav, kao ni u to da li će zadržati dete, a Marija je počela da plače kad je slušala svoju ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đoka

03.10.2019 07:10

Prave veštačku frku svaki dan po ceo dan. Samo da bi o nečemu pričale. Ali ipa su preterale. Pogotovo što nije sigurno ni da li je trudna. Jer one su spremne na obmanu i prevaru u saradnji sa Produkcijom, kao u Zadruzi 2, kada su izlazile i vraćale se više puta.

Odgovori 14 0
milomirdv

04.10.2019 06:32

Ako "stvarno" izvrši abortus Zadrugu 3 treba zabraniti .