Bojan Tomović otac Miljanine bebe? Dete neće imati srpsko već muslimansko ime, Miljana sve LAŽE!

Autor: srbijadanas.com

Zadruga

30.09.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle otkrivanja da je Miljana Kulić u drugom stanju, mediji su već počeli da spekulišu da otac nije njen dečko iz "Zadruge 2", Lazar Čolić Zola, već pevač Bojan Tomović, koji se sa rijaliti zvezdom družio pre ulaska u Imaginarijum.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Bojan Tomović i Miljana

Ipak, Tomović je ovo oštro demantovao putem društvenih mreža, a sada ima i dodatne napomene vezane za svoj demanti.

- Molim vas objavite moj demant ovih gluposti, jer Miljana laze, ja nikada nisam spavao niti kod nje, niti sa njom, meni se više fizički sviđa njena majka, nego Miljana i bilo bi bolesno da j**em Miksi, a da mislim na taštu. Mogu i na DNK da dokazem da ja nisam otac Miljaninig deteta. Samo mi još to treba pored svih mojih problema - rekao je Tomović.

Osim toga, on je naglasio da je sada islamske vere, pa otkrio kakvo bi bilo potencijalno ime Miljaninog deteta, kada bi bilo njegovo.

- Ja sam sada islamske vere i da je moje dete, Miljana bi morala da pređe u Islam i dete bi naravno moralo da ima neko lepo muslimansko, arapsko ime poput Salim ili Alma - istakao je Tomović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
igor

30.09.2019 11:29

Ko zna šta je sve Miljana radila izmedju dve Zadruge.