UROŠ JE ZAMERIO ANĐELI ŠTO GA JE ZANEMARILA!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.09.2017

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je zadatak Velikog Šefa za zadrugare bio da moraju da se izjasne ko im je najbolji prijatelj u rijalitiju, te su redom, jedan po jedan, počeli da navode imena.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Uroš Ćertić

Očekivano, došlo je i do manje rasprave i to između Uroša Ćertića i Anđele Veštice:

- Pa, pošto su me dva prijatelja iz spoljnog sveta izdala ovde, i boli ih uvo za mene, to su Miki i Anđela, treći prijatelj iz spoljnog sveta se najbolje ophodi prema meni, družimo se, a to je Lepi Mića - rekao je Uroš.

Naravno, Anđeli je ovo zasmetalo, pa je morala da odgovori kaskaderu:

- Ja ne znam što Uroš Ćertić potencira na toj izdaji i na šrtićarenju, ja nisam nikad škrtica bila, sve dajem, tako da nemoj to da mi govoriš. Možda ne provodim vreme sa tobom, ima ovde 30 ljudi i sa većinom provodim vreme i uživam u tome. Ja tebe nisam izdala i okrenula ti leđa, ja nisam crevcima vezana sa tobom, volim da se krećem i to je to. Kad bi te neko dirao, glavu bi mu otkinula, to nemoj da zaboraviš - rekla je Anđela, čime je stavljena tačka na njihovu raspravu.

RepublikaFoto: instagram.com/andjela_vestica
Anđela Veštica

Pogledajte celu raspravu u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading