Više bi zaradia i na pijaci: Nećete verovati koliku mizeriju je primala učesnica Zadruge dok je pevala u grupi Luna!

Autor:

Zadruga

29.09.2019

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić, bivša pevačica grupe Luna i aktuelna učesnica „Zadruge“, rekla je da je napustila Čedu Čvorka jer je s njim zarađivala malo novca, kao i da joj je on zabranio da peva njihove pesme nakon napuštanja benda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Krunić

Prema njenim rečima, događalo se da je mesečno dobijala samo po 200 ili 300 evra kad nije bilo nastupa, što je za nju bilo neprihvatljivo.

Kad je odlučila da krene u samostalne vode, Čeda se naljutio na nju i od tada je njihov odnos postajao sve lošiji, i pored toga što se ona zabavljala s njegovim sinom Mihailom Rajičićem.

- U početku je sve bilo okej, stvarno, ne mogu ništa loše da kažem. I kasnije sam ja sa Čedom imala dobar odnos. Nikad nismo nas dvoje imali problem. Nego, jednostavno, nisam mogla da prihvatim to da zarađujem malo novca, a da, s druge strane, imam dosta obaveza i pojavljujem se na televiziji. Ako već radim taj posao, koji uopšte nije lak, onda bar da zaradim pristojne pare. Dešavalo se da za mesec dana zaradim 200 ili 300 evra jer imamo samo jednu tezgu. Pa više bih zaradila kao prodavac na buvljaku - rekla je Krunićeva i dodala da su joj posao i zarada krenuli nabolje kad je napustila Lunu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Čeda Čvorak

- Drugačije je kad sam radiš. Bolje mi je svakako. Mislila sam da ću imati problem da ugovorim nastupe jer mi je Čeda zabranio da pevam pesme grupe Luna posle izlaska iz grupe, ali, eto, to se nije odrazilo na moj posao - kazala je Ivana, koja je nedavno raskinula vezu sa Čedinim sinom Mihailom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pula

29.09.2019 09:34

Neka radi tamo gde želi.

Odgovori 10 0