KAD JE BUDU UGLEDALI ZAVLADAĆE MUK U BELOJ KUĆI: Ona večeras ulazi u Zadrugu!

Autor: Blic

Zadruga

28.09.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja rukometašica Svetlana Ceca Kitić odlučila je da danas uđe na luksuzno imanje u Šimanovcima i pridruži se "Zadruzi 3".

RepublikaFoto: Promo foto

Kako beogradski mediji saznaju, sportistkinja se na ovaj korak odlučila isključivo zbog novca.

- Oni su mene zvali... moram da budem iskrena, pravi razlog su pare. Dobila sam ponudu koja se ne odbija, ne mogu reći cifru, ali sam sigurna da bi svako na mom mestu prihvatio to. Sigurno neću obrukati moju decu, biću šta jesam. Znam da ti rijalitiji izvlače najgore iz čoveka, ali ni ono najgore u meni nije toliko drastično. Nemam ničega čega bih se stidila, uradila sam neke pogrešne stvari kao i svi -  izjavila je Ceca.

RepublikaFoto: youtube.com/Bili Piton
Svetlana Ceca Kitić...

- Imam cilj, to je novac koji će mi rešiti sve što imam da uradim. U januaru mi je godišnjica braka mami i tati pa planiram da im priuštim neki lep poklon. Častiću i sebe, jer mi je auto slupan, kupiću drugi. Imam cilj, imam neko ime i prezime, možda stvorim neki autoritet među mlađima. Ne znam ih isto, ali sam sigurna u sebe, uvek sam putovala i bila u kolektivu. Sigurna sam da neću raditi ništa što bi me koštalo, jer sam na težak način stvorila ime i prezime - tvrdi ona.

Podsetimo, Ceca je neko vreme bila u problemu zbog kredita koji je podigla u švajcarskim francima. Njoj su pokušali da uzmu stan. Pored toga, saznala je da joj je zdravlje ugroženo i da joj je zbog stresa proradila štitna žlezda. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

28.09.2019 15:59

Sve neke problematične osobe.

Odgovori 24 0
Slavko

29.09.2019 08:06

Poznata je već iz ranijih rijalitija. Ništa naročito.

Odgovori 11 0