(VIDEO) Tresla se i grizla nokte: Marija saznala za Miljaninu trudnoću, pogledajte reakciju!

Autor:

Zadruga

27.09.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Marka Janjuševića Janjuša, gost voditelja Stefana Miloševića i Stefana Kandića u emisiji "Sedi dole" bila je Miljana Kulić. Miljana je zamerila što neki od zadrugara spavaju tokom emisije, a tom prilikom pomenula i Mirka Gavrića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Čovek stalno spava, ne znam šta radi u rijalitiju, opet ga uzdižem, evo. On je izneo u emisiji kako misli da se on meni sviđa i izneo nebulozne stvari, kako sam ja bila kod njega u krevetu, da bi ljudi pomislili da je nečega bilo ispod pokrivača. A ja sam bila kod njega da bih pričala o svojim problemima. Čovek nije vredan pomena. Iskoristio je moju dobrotu i naše drugarstvo - ispričala je Miljana, pa počela da priča o Lazaru Čoliću Zoli:

- Nadam se da će uskoro da se dogodi to što očekujem, već 25 dana, ne ulazak, nego... - istakla je Kulićeva.

Milošević i Kandić su upitali Miljanu da li je  želela da sugeriše da očekuje od Zole da digne vezu na više nivo, a onda je rekla da je mislila na nešto drugo, ali da ne sme da priča o tome jer sluša Marija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

- Nešto sasvim drugo, što je sasvim ozbiljnije. Ne bih zaista da pričam sada tu, jer mi je i majka tu. Zolu mnogo volim i mnogo mi nedostaje i iščekujem njegov dolazak - dodala je Miljana.

Marija Kulić, koja je slušala emisiju u dvorištu, shvatila je da Miljana misli na trudnoću, pa je prokomentarisala sa prisutnim zadrugarima.

- Znam ja na šta je mislila, pileći mozak. Ona zna kad uđe u odnos bez zaštite, da može da se desi trudnoća. Ajde bre, beži - dobacila je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Slavko

27.09.2019 16:19

Marija se bori kao lavica da zaštiti Miljanu ali neće uspeti.

Odgovori 20 0
Jecika

28.09.2019 14:01

Miljana ne ume da se brine ni o prvom detetu a hoće da rodi još nekoliko. I kada su svi kod kuće imaju dadilju. A u kući 5 odraslih punoletnih žena.

Ribolovac

28.09.2019 17:28

@Jecika - Izmedju dve Zadruge u Nišu plaćale su dadilju iako u kući živi 5 odraslih punoletnih ženskih osoba. Očigledno niko ne želi to dete da neguje.

Jecika

28.09.2019 16:52

Miljana ne ume da se brine ni o prvom detetu a hoće da rodi još nekoliko. I kada su svi kod kuće imaju dadilju. A u kući 5 odraslih punoletnih žena.