BIO JE STALNO PIJAN I PRAVIO HAOS: Komšije progovorile o Gagiju Đoganiju!

Autor: Kurir

Zadruga

26.09.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani je od ulaska u Zadrugu, pokazao svoju svetliju, bolju stranu ličnosti. Uprkos provokacijama Saške Karan na početku, on je uspeo da se svemu tome odupre i da se ne prepušta sukobima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani...

Ipak, najbolje o Gagijevom ponašanju i naravi mogu da kažu oni koji ga dobro poznaju i provode vreme sa njim. To su svakako njegove komšije na Vidikovcu gde on i živi.

- Gagi je car. Na pijaci nema ko ga ne voli! Često ga viđam tu, uglavnom je sam ili s mlađom ćerkom. Nekoliko puta viđao sam i Anabelu da svraća, i ona je veoma fina. Jedino Lunu nisam video dugo, sigurno godinu dana nije dolazila. Gagi me je kupio prošlog leta kad je jednom prilikom svratio da nas pozdravi i kupio nam pivo i vodu. Napolju je bilo veoma vruće, pa je rešio da nas časti. Rekao mi je tada da zna kako nam je jer se i sam namučio radeći svakakve poslove - hvali ga komšija, a tako misle i u lokalnom kafiću.

U kladionici kažu da Gagi igra samo na male iznose. 

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Gagi Đogani...

-  Nije Gagi neko ko ulaže dosta para, on odigra sitno, sportski, čisto da ima šta da prati. Ne pamtim da je za tiket uplatio više od 200 dinara, a ne igra aparate, samo sportsko klađenje. Ne dobija često, ali kad dobije, ostavi bakšiš - kaže zaposleni u kladionici.

Ipak, ima i i onih koji ne misle tako. 

-  Dosta se promenio u poslednje vreme, nije uvek bio takav. Ranije je voleo da popije, bio je pijan, a čuo sam i da se drogirao, ali to ne mogu da tvrdim. Pravio je stalno haos, drao se, svađao preko telefona. Dolazila mu je neka devojka stalno i s njom se prepirao. Izlazila je ispred stana, to je bilo lupanje vratima, buka, ma užas. U pola dana, u pola noći. Nije se znao red. Meni je nekoliko puta bilo neprijatno jer moja tezga gleda na njegov stan. Ali eto, ko mi kaže da neko ne može da se promeni, ja uvek navedem Gagijev primer. Sada je divan čovek - kaže prodavac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

26.09.2019 09:40

Neki kažu pijan, neki kažu fini čovek. Narodu je teško ugoditi.