Diskvalifikacija? Miljana išamarala Dalilu pred svima!

Autor:

Zadruga

23.09.2019

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević je pre nekoliko večeri u Zadrzi rekla da je priča zadrugarke Milice Kemez možda lažna i izmišljena kako bi Milica došla do pobede.

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Miljana udara Dalilu

Milica je bila veoma potrešena zbog toga, izašla je napolje i plakala, a pored nje se našla vidno uznemirena Miljana Kulić, koju je sve ovo takođe pogodilo i zato je od Marije, njene majke tražila da Milicu nakon rijalitija povedu da živi sa njima.

Sinoć je u Zadruzi pušten upravo ovaj klip kada one plaču za stolom, a Miljana je nakon ovog klipa ušla u raspravu upravo sa Dalilom.

- Došli ste sa vašom pričom mislite da je to najtužnije, pa ste se našli da kažete kako je to možda izmišljeno - rekla je Marija Dalili.

- Vi možete da radite šta hoćete, nećete od mene napraviti monstruma pokušavale ste to i u prošlom rijalitiju - rekla je Dalila.

Nakon što su potrošile argumente, počele su da vređaju jedna drugu, pa je Dalila nazvala Miljanu psihičkim bolesnikom. Miljana joj je prišla i rekla da ona ne može njoj tako da maše prstom ispred nosa i da ako tako nastavi i ona će njoj pretiti prstom.

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Haos između Kulićki i Dragojevića

Onda je pokušala da joj demonstrira kako bi to izgledao, ali nije dobro procenila pa je okrznula Dalilu po licu.

- Udarila me, udarila me, Milane Miljana me je udarila - vikala je Dalila, a Milan je rekao da produkcija sve gleda.

- Ćuti bre, bila si sa svima i sa Mladenom, nije te j*bao samo ko nije stigao. Tebi deset k*raca nije dovoljno, a ovog Dejana si dobro dresirala, odvojila ga od porodice - vikala je Miljana.

- Ja našla pravog, ti nisi nikog našla pa ti krivo. Bolesnice jedna, prijavljuješ oca policiji, otac ti tuče majku, majku si udarila u drugoj sezoni - uzvratila je Dalila.

- Odrekla si se majke. Bila ti je podrška sada nije - pokušala je Marija da je isprovocira.

- Moja majka nije u rijalitiju, ko kaže da me se odrekla. Vi ste obe bolesne, samo da se produkcija oglasi, da vidim šta ću da ti uzmem zbog ovog udarca - vikala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Savo

23.09.2019 13:22

Treba je diskvalifikovati.

Odgovori 23 3
Veronika Star

23.09.2019 18:38

Veceg zla od Druzile nema!!

Odgovori 12 6
Slavko

24.09.2019 07:00

@Veronika Star - Ima, ima. Kulićke su do sada najveće zlo u Zadruzi. Povlašćeno zlo.

Odgovori 10 1
Dolores

24.09.2019 10:16

Bravo Miljana, ta Dalila umislila da je zvijezda, da se cijeli reality vrti oko nje... Nebitna skroz, dolazi do izražaja samo provociranjem i pokušajem da je netko udari jer prva prilazi i unosi se u lice. Pročitano priča, nekako sam pomirila da je pametnija, ali razočaranje je baš...

Odgovori 1 11