LOPUŽA! Komšije otkrile šokantnu istinu iz života Tare Simov: Tražila utehu u starijim muškarcima, uzimala ljudima novac, pa nestajala!

Autor: Alo

Zadruga

22.09.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je ušla u rijaliti "Zadruga", Tara Simov ne prestaje da šokira publiku detaljima iz svog privatnog života!

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov...

Osim što je ispričala da je imala problematično detinjstvo, Tara je priznala i da je bila žrtva stravičnog vršnjačkog nasilja, ali i da su loši odnosi u porodici najviše doprineli njenom psihičkom stanju.

Tara Simov nekoliko godina je živela sa majkom u Žarkovu, pa je komšiluk iz tog kraja otkrio neke detalje iz njenog života.

Komsije su otkrile mnogo toga što ova zadrugarka krije, kao i da je u pubertetu bila veoma problematična, zbog čega su je gotovo svi iz zgrade izbegavali.

- Nedavno sam saznala da je Tara u rijalitiju, lako sam je prepoznala, jer se uopšte nije promenila. Tara je četiri godine živela sa majkom u našoj zgradi. Ne mogu da se setim kako se njena majka zove, ali znam da smo je svi u naselju zvali "lopuža". Prevarila je više od stotinu ljudi tako što im je na foru uzimala novac za telefone i kućne aparate, koje na kraju ne bi donela i samo bi nestala sa novcem - priča prva komšinica i navodi da je najveće prevare radila kada su "ajfoni" postali popularni u Srbiji.

- Tražila je hiljade evra unapred kako bi novac poslala u Ameriku, odakle je navodno naručivala telefone, pa je ljudima obećavala da će ih dobiti za nedelju-dve. Ali, čim bi uzela novac, nestala bi bez traga. Isto to je radila za televizore i kućne aparate. Mogla je žednog preko vode da prevede i kada se to saznalo, niko nije želeo da ima posla sa tom porodicom.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara...

- Živele su izolovano i jedva da su se ikome iz zgrade javljale - objašnjava komšinica, a sličnu priču ispričao je i stariji Tarin komšija iz zgrade, koji se prisetio turbulentnih odnosa u zadrugarkinoj porodici.

- Voleo bih da imam nešto lepo da vam kažem o Tari i njenoj majci, ali nemam. Živele su ovde nekoliko godina, a gotovo da nije bilo noći da se iz njihovog stana nije čulo urlanje i klanje. Bila je prgavo dete koje laje na zvezde i nikada u toj porodici nije bilo mira. Kada je počela da izlazi, kući se vraćala u zoru, iako je imala 14-15 godina - kaže komšija i dodaje da se seća i Tarinog starijeg brata, koga je ona pominjala u rijalitiju. 

- Nije istina to što priča da ju je tukao i zlostavljao. Tarin brat je stariji 15 godina od nje i, za razliku od majke i ćerke, on je normalan. Retko je dolazio ovamo, jer ga je užasavalo ko su mu majka i sestra - kaže komšija, dok su konobari iz obližnjeg kafića otkrili da je Tara posle razvoda roditelja pokušala da pronađe utehu u društvu starijih muškaraca. 

- Taru znam veoma dugo, jer imamo isto društvo. Negde posle šestog razreda počela da se druži sa starijim momcima. Sedela je sa muškarcima koji su imali 35-40 godina, pila i užasno se ponašala u njihovom društvu. U zoru bi je iznosili iz kafića, ali je ona mislila da je to kul i da je riba - zaključuje N. M. (20).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading