Zadrugarki Ivi tajkun-invalid uzeo stan: Najbizarniji detalji iz života rijaliti učesnice!

Autor:

Zadruga

18.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga" Iva Grgurić ušla je u ovaj TV format kako bi se proslavila, a kako Srpski telegraf saznaje, brineta je u prošlosti bila čvrsto povezana sa hrvatskim tajkunom Marijanom Šarićem, a zbog veze s njim imala je brojne probleme.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Iva Grgurić

Naime, Iva je sa 70-godišnjim tajkunom u romansi bila oko dve godine, a kad je saznao da ga je prevarila, uzeo joj je stan, koji joj je ranije poklonio, a koji vredi 300.000 evra.

- Iva je u rijaliti ušla kako bi stekla veliku popularnost, a pred kamerama do sada nije želela da priča o vezama iz prošlosti. U Zagrebu je Iva popularna gradska devojka, uvek viđena u društvu imućnih momaka, a neretko ju je bio glas da voli veze samo sa starijim muškarcima. Ona je više od dve godine bila u vezi sa dobro poznatim tajkunom Marijanom Šarićem, a činjenica koja pokazuje koliko je njihova ljubav jaka ogleda se u tome da joj je on poklonio stan koji vredi 300.000 evra. Držao ju je kao malo vode na dlanu, a bio je poznat u gradskim krugovima kao veliki džentlmen. Ona je sve u međuvremenu prokockala prevarivši ga s njegovim najboljim drugom, pa je veza pukla. Šarić je posle kratkog razgovora sa brinetom rešio da uzme stan, a izbacio ju je tako što joj je pobacao sve stvari kroz prozor - rekao je za naš list dobro upućen sagovornik.

Kako dalje saznajemo, Iva je Marijana posle burnog raskida izbegavala u širokom luku zbog činjenice da je on dugo bio vrlo ljut zbog prevare, koju, prema pričama koje kruže, ni danas ne može da joj oprosti.

Dimitrije Mijatov stalno boravio u babinoj kući, gde su se često okupljali beogradski mafijaši

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Bila u vezi i sa sinom kralja nafte

- Marijan je Ivu mnogo voleo, ali je na kraju bio jako ljut na nju posle raskida. Odmah je preuzeo sve obaveze oko nekretnine u kojoj je živela i koju joj je poklonio, pa je rešio da joj se na taj način osveti jer ga je varala - kaže izvor.

Osma sezone rijalitija "Parovi", po svemu sudeći, obećava dobar šou jer je u vili i brat zadrugara Filipa Mijatova Dimitrije Mijatov, čija je baba u mlađim danima bila vlasnica jedne javne kuće u centru Beograda, a kako saznajemo, rijaliti-učesnici su tada bili deca.

Grgurićka je ostala bez stana nakon što je njen bivši dečko Marijan Šarić saznao da ga je prevarila sa kolegom, pa je odmah prekinuo vezu

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dimitrije Mijatov

- Dimitrije i Filip su zbog poslovnih obaveza roditelja često boravili kod bake u centru grada, a u to vreme se uveliko znalo da je ona vlasnica javne kuće u Beogradu. Dimitrije i Filip tada nisu imali pojma o tome čime se njihova baka bavi, ali se po kraju pričalo da veliki novac uzima od ovog biznisa. Družila se sa opasnim momcima, koji su često i dolazili kod nje, pa su u komšiluku kružile svakakve priče. Nju su svi poštovali, a iako su joj pričali iza leđa, bitne informacije o tome s kime se družila nisu daleko išle jer se takvim ljudima u to vreme niko nije zamerao - rekao nam je sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Dimitrijevim bratom Filipom Mijatovim kako bi proverili ove navode, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke. 

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Suzana spopada Milicu da bude s njom

Nekadašnja rukometašica i rijaliti-učesnica Suzana Ćubela, koja javno govori o tome da je pripadnica LGBT populacije, napravila je veoma neprijatnu scenu Milici Kemez u Imaginarijumu. Naime, dve večeri zaredom Milica je bila na meti većine zadrugara zbog toga što se Suzana žalila da joj je Milica davala lažnu nadu.

- Ja sam prepoznala u njoj tu energiju, da voli isti pol, zato sam joj i prišla. Ona je videla da mi se dopada, a onda je odjednom za crnim stolom počela da priča drugu priču - rekla je Suzana, nakon čega su svi napali Kemezovu.

- Ja nisam primetila da ti se sviđam i ne znam zašto sad ovo radiš kada sam ti jasno stavila do znanja da ne želim ništa s tobom u tom smislu i da mi se sviđa Filip Đukić - rekla je Milica, nakon čega se Suzana rasplakala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading