Stanija: Vladimir nije nikakav je*ač, on je jadnik, uništiću ga u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

17.09.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i rijaliti-zvezda Stanija Dobrojević uveliko se priprema za ulazak u treću sezonu rijalitija "Zadruga", a njen dolazak slute i aktuelni učesnici rijalitija, te je često pominju u Beloj kući.

Foto: e-stock agency
Stanija Dobrojević

Kako Rijaliti saznaje, Dobrojevićevoj je dozlogrdilo da je pominju neki tamo ljudi koje ni ne poznaje i oni sa kojima nije u dobrim odnosima, a najviše joj smeta to što Vladimir Tomović ne propušta priliku da je potkači.

Naime, kako izvor blizak starleti navodi, ona je mnogo kivna na Vladimira i jedva čeka da se obračuna sa njim.

Svi prave od njega nekog frajera, a on je obična seljačina koja ne poštuje žene, kaže starleta

- Staniju neko može da voli ili ne, ali sa njom uvek znaš na čemu si jer je surovo iskrena. Vladimir non-stop blati njeno ime, a kad god su se našli oči u oči, bio je ko mala maca. Neke tamo devojke je stalno pominju, kao Vladimir čeka Staniju u rijalitiju, a u stvari on pravi priču preko njenog imena, čak i kad nije u rijalitiju, što Staniju mnogo nervira - rekao je upućen izvor, koji tvrdi da Vladimiru neće biti dobro kada ugleda starletu.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Vladimir Tomović

- Stanija je poludela kada je videla šta se dešava u rijalitiju. Rekla je prijateljici: "Smučilo mi se to što svi pominju mene, a on samo podbada i jak je na rečima kad nisam tu. Pokazaću ko je Stanija Dobrojević uskoro. Svi prave od njega nekog frajera, a on je obična seljačina koja ne poštuje žene. I još je on ispao neki je*ač, kakav crni je*ač, on je jedan običan jadnik koji sa mnom verbalno ne može da se izbori". S obzirom na to da kada Stanija nešto naumi, to i ostvari, a uskoro ulazi u "Zadrugu", tako da Vladimiru sigurno neće biti dobro kad ona uđe - završava izvor.

Podsećamo, Stanija i Vladimir uplovili su u ljubavnu vezu u "Zadruzi 2", a po Vladimirovom izlasku su raskinuli. Stanija je nakratko bila odsutna iz rijalitija, te je obračun sa Vladimirom imala u spoljnom svetu, a kada se vratila u Imaginarijum, započela je vezu sa Markom Markovićem, sa kojim je, po njenim tvrdnjama, i dalje u vezi. Takođe, postoji mogućnost da će i Marko sa njom ući u "Zadrugu 3".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Baco

17.09.2019 12:48

Тешко ће она изаћи на крај са Владимиром. Јак је он и ментално и физички.

Odgovori 25 2
Zoran

17.09.2019 13:06

Paorska posla!

Odgovori 21 1
milica

17.09.2019 13:41

STANIJA,ATANIJA,AKO JE ISTINA DA SI OVO REKLA SRAM TE BILO,TI SI JEDNA DAMA BAR JA TAKO MISLIM

Odgovori 20 1
Baco

17.09.2019 18:36

Ако Станија каже да је лош у кревету, онда га је добро испробала.

Odgovori 14 0