Sestra Zokija Šumadinca o njegovim moćima: Razrešiće misteriju ubistva Jelene Marjanović!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik treće sezone "Zadruge" i internet senzacija Zoki Šumadinac zaintrigirao je javnost tvrdnjama da je tri puta bio u komi i da je nakon toga dobio dar i postao vidovit.

Foto: Privatna arhiva
Zoki Šumadinac

Osim što, kako kaže, ima posebne sposobnosti, Zoki je isticao i da može da pošalje svoju energiju na drugi kontinent. Zokijeva sestra Nataša Jakovljević ekskluzivno se za Rijaliti prvi put oglasila i ispričala Zokijevu životnu priču.

Zbog čega je Zoki pao u komu?

- On je dugo od nas krio šta mu se desilo. Sećam se, imao je neku hiruršku intervenciju koju je krio, mi čak nismo ni znali da je operisan. Nakon operacije stanje mu se zakomplikovalo i upao je u komu. Posle toga smo videli da je bio drugačiji.

RepublikaFoto: Youtube.com/sezam produkcija
Zoki Šumadinac

U kom smislu drugačiji, kako se ponašao?

- Ćutao je, mi mu nešto pričamo, a on gleda u jednu tačku, zamisli se, odluta. Hteli smo da ga šaljemo psihologu, ali nas je ubeđivao da je OK.

Kada su počele da mu se javljaju stvari?

- Konkretno, posle treće kome. Posle prve upao je još jednom i meni je tada otkrio da je bio u komi i da mu se javljaju neke stvari, ali da to ne sme da kaže mami zbog njenog stanja. Majka nam je srčani bolesnik i plašio se da će joj se pogoršati stanje.

Na koji način vas je uverio da ima natprirodnu moć?

- Ni dan-danas nam nije rekao da može da predvidi stvari, ali nam je delima potvrdio. Sprečio je velike tragedije u porodici.

Foto: Privatna arhiva
Nataša Jakovljević

Kakve tragedije?

- Konkretno nas je upozoravao da nešto ne radimo. Govorio je nemojte da odete tu i tu, ispostavilo se posle da je tamo bila neka nesreća. Majku je upozoravao na zdravstvene probleme, izbegla je zahvaljujući njemu srčani udar.

Kako su to njegovo stanje prihvatili njegova bivša supruga i sin?

- Ona veruje, sin ima 13 godina i još uvek nije svestan. Zna da tata nešto može, ali ne zna tačno šta.

Kako komšije gledaju na taj njegov dar?

- Zavisi kako ko. Ima komšija koji ga obožavaju, a ima i komšija koji su ljubomorni i ne vole ga zbog toga. Znate kakvi su ljudi, čim nešto napravite, odmah vas mrze. Jedan ga je pljuvao po novinama, ali to ništa nije tačno. Čista ljubomora. Većina ga voli i veruje u njegove moći.

Da li je ikada naplatio svoje usluge nekome?

- Znate kako, on uzima pare, ali to je nešto mizerno. Nije se obogatio od svojih vizija. Uzme, eto, čisto da se kaže da je uzeo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoki Šumadinac

Kako gledate na to što je postao pevač i ušao u estradne vode?

- Jaoj, pa to je sam želeo. I opet zahvaljujući svojim moćima je uspeo! Vizija mu je rekla da snimi pesmu i da će biti hit, i to je i učinio. Sad ga, eto, vijaju i žene sa estrade. Zovu ga pevačice, zove ga ceo svet. Kao što je opevao u svojoj pesmi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Obrad

17.09.2019 10:46

Pa zašto ga nije otkrio do sada?

Odgovori 14 0
BACO

17.09.2019 12:55

Ушао у Задругу да се рекламира као надрилекар и баба вангла (Ванга).

Odgovori 10 0