Sodoma i gomora: Miljana lizala Vladimira pred majkom, nastao haos u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

17.09.2019

08:37 >> 08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sezona rijaliti programa "Zadruga" je tek počeala, a učesnici su već počeli da prave šou. Tako je bilo i sinoć u toku emisije koju vodi Milan Milošević - "Pretres sa Milanom".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Miljana se ližu

Milan je imao par pitanja o odnosu Vladimira Tomovića i Ivane Šopić. Poznato je da među njima već danima ima ljubavnih varnica i da se muvaju, ali da se još ništa nije desilo.

Međutim, najzanimljiviji deo večeri je bio kada se Miljana Kulić uključila u celu tu priču.

Naime, kada je Marija Kulić ustala da prokomentariše odnos Ivane i Vladimira, Miljana je demonstrirala kako Vladimira liže njego pas Ajaks. Prvo je on nju uhvatio za zadnjicu, a potom je ona njega lizala po celom licu nasred sobe. Zadrugari su pali u trans od smeha, jer je ova situacija bila urnebesna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić liže Vladimira Tomovića

Miljana je nakon što ju je Vladimir uhvatio za zadnjicu, rešila da mu uzvrati sličnom merom, te ga je uhvatila za p*nis. Tomović ovo nije očekivao pa se od šoka samo povukao, dok su se svi u prostoriji smejali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišić

17.09.2019 09:00

Početak porno filma.

Odgovori 11 0