Nadežda: Rodiću Tomi dete iako me je tukao!

Autor:

Zadruga

13.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić objavila je prekjuče na Instagram profilu radosne vesti kada je postavila fotografiju testa za trudnoću, te je obelodanila da je u drugom stanju i da će Tomi roditi dete iako ju je tukao!

RepublikaFoto: instagram.com/tomapanicofficial
Toma i Nadežda...

Kako Srpski telegraf saznaje, Biljićeva je bez obzira na sve nesuglasice i probleme koje ima u vezi sa manekenom rešila da s njim obnovi kontakt kada beba dođe na svet, te se čini kao da zaboravlja da je vrlo problematičan.

Ona se za domaće medije brzo oglasila, pa je istakla da je zbog velikih mučnina i glavobolja rešila da ponovo proveri da li je možda trudna.

- Da, istina je da sam u drugom stanju! Zaista sam srećna zbog toga i možda najsrećnija žena u ovom trenutku. Danima sam imala mučnine i glavobolju. Međutim, danas posle prve jutarnje kafe sam povratila i zamolila sam majku da ode da mi kupi test za trudnoću. Čim sam ga uradila, pokazalo je dve crte, što znači da je to rana trudnoća. Jako sam bila srećna i uzbuđena u tom trenutku. Sad su mi emocije pomešane, ne znam još kako će se sve rešavati s obzirom na to da njemu još nije istekla zabrana prilaska. Evo još jednom se pokazalo da posle kiše dođe sunce - objasnila je Nadežda, a kako smo saznali, dobroj drugarici je rekla da će Tomi roditi naslednika iako ju je tukao.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nadežda i Toma...

- On mene jeste tukao, ali to je bilo i prošlo! Rodiću dete jer je to najveći blagoslov. Ne želim da moj sin ili ćerka odrastaju bez oca, pa mi je bolje da ja krišom nešto istrpim, nego da budu sa jednim roditeljem - prenosi dobro obavešten izvor za naš list.

Ubrzo se posle njene objave na društvenim mrežama oglasio i njen bivši partner Toma Panić, koji je otkrio da je fotografiju Nadeždinog testa za trudnoću dobio od svoje majke jer joj je Nadežda prosledila u vidu slike na telefonu, te je dodao da se i te kako raduje što je beba na putu.

Toma: Drago mi je što ću postati otac, ali ne mogu da se vidim s Nadeždom zbog zabrane prilaska

- Fotografiju koju sam objavio dobio sam od majke, koju je njoj Nadežda prosledila. Istina je i drago mi je što ću postati otac, ali sada u ovom trenutku ništa ne mogu da uradim jer čekam još mesec dana da prođe ova zabrana prilaska, pa ću je tada pozvati. Onda ćemo sesti i porazgovarati šta i kako ćemo dalje. Sve do tada neću kontaktirati s njom. Voleo bih da Nadežda izgura ovu trudnoću i da bude sve kako treba, a verujem da će biti. Svakako se radujem što ću postati otac - izjavio je maneken za naš list.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić...

Podsećamo, dok je boravio u rijalitiju "Zadruga" maneken je za stolom progovorio o vezi sa devojkom iz Kine koja je s njim ostala trudna, pa je samo jednom video dete i sa dotičnom ženom nema nikakav kontakt. On je potom objasnio da se zbog te žene propio, a nakon što se porodila, on je posle šest meseci video svoje dete.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Toma i Nadežda raskinuli posle "Zadruge 2"

Pevačica Nadežda Biljić i njen bivši dečko Toma Panić uplovili su u romansu dok su boravili u rijalitiju "Zadruga 2", a gledaoci su u više navrata imali priliku da gledaju njihove vrele akcije pod tušem. Oni su, pored velike ljubavi, imali i brojne svađe, ali su nesuglasice uspevali da reše za vrlo kratko vreme. Iz rijalitija su izašli držeći se ruku podruku, ali je uprkos dugoj vezi usledio nagli raskid, kada je Toma Nadeždu prebio u stanu po povratku iz noćnog provoda jer mu je ukazala na to da joj smeta što koketira s drugim devojkama ispred nje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadeždu tukao i Miki Đuričić!

Pre romanse sa manekenom Nadežda Biljić imala je burnu vezu sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem, s kojim je pred kamerama takođe imala seks. Oni su takođe imali žestoke okršaje, a pevačica je izvukla deblji kraj kada ju je usled svađe pčelar izudarao štakama, nakon čega je diskvalifikovan. On je po izlasku iz rijalitija sproveden na saslušanje, a nakon toga je dobio nanogicu kako bi odslužio kaznu zbog nasilja koje je ispoljio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

13.09.2019 05:33

Oboje pijani su se potukli. Ona njemu razbila glavu flašom. Svuda krv po stanu. I onda on bio nasilan. Pravu istinu znaju samo oni.

Jelenko

13.09.2019 05:43

To je bila tuča pijanaca. Ko je koga koliko tukao ni vi se ne sećate.