(VIDEO) Po Filipovom begu i diskvalifikaciji! Dalila želi da napusti šou, postavila ultimatum!

Autor:

Zadruga

10.09.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sezona rijalitija "Zadruga" tek što je počela, a velika drama se već zakuvala u Šimanovcima. Iz igre je diskvalifikovan Filip Mijatov koji je pobegao sa imanja i to preko seoskog dela gde je smeštena farma.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Dalila Dragojević

Tu se prašina nije stišala jer je na isto mesto potom došao i Bora Santana koji je, uprkos činjenici da je učestvovao i u prethodne dve sezone "Zadruge", zapao u krizu i razmatrao da i on pobegne.

Ni to nije bio kraj pričama o odlasku iz rijalitija u Šimanovcima. I Dalila Dragojević je poručila produkciji da može automatski da napusti šou zbog, kako je navela, omalovažavanja što je stigla iz drugog rijalitija. Ona je takođe zahtevala da joj se obezbedi da spava u zajedničkom krevetu sa suprugom Dejanom.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen

- Pre ulaska smo pričali sa ljudima iz produkcije da imamo zajednički krevet, što su nam rekli. Trebalo je i naš pas Tedi da uđe i da kreveta bude kućica za njega. Od kuce smo odustali, ostavili smo ga kod mog oca. Rečeno mi je čak i od učesnika da su nam ostavili bračni krevet, ali se onda ubacila Saška Karan koja je rekla da je mesto rezervisala. Ja nisam htela ljude da isterujem iz kreveta. Primetila sam, i u prethodnim sezonama, da svakom ko je došao iz "Parova" kažu "idi tamo u onu rupu", tako da ako smo mi ti koji smo došli iz rupe, onda možemo automatski da napustimo "Zadrugu". Zato sad čekamo da dobijemo bračni krevet. Meni nije problem i da spavam na podu, stigla sam u rijaliti, zato smo se i smestili gde jesmo. Ali čekamo da neko ispadne pa da se oslobodi mesto, a ako ni tad ne bude, šta da radimo. Zaista nisam došla ovde da se borim i tučem za krevet. Pitala sam već  - rekla je Dalila.

- Nebitno je kakav je ugovor. Mi smo dokazali da smo normalni. Samo je Marko pitao prve večeri da li hoće neko da se pomeri da napravimo bračnom paru krevet i niko nije hteo. Mi nismo hteli ništa na silu, uradili smo šta je preostalo. Povukli smo se i našli gde ćemo da spavamo, a sada čekamo da dobijemo bračni krevet. Bilo bi ružno da mi nekog izbacujemo iz kreveta i vučemo za ruke i noge ili primenjujemo neku silu - ubacio se i Dejan. 

Pogledajte šta je još Dalila ispričala i šta je rekla o aferi "nestali sat":

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milana

10.09.2019 12:47

Da li im treba obezbediti i uspavanku?