(VIDEO) Dve godine me nije pitala da li imam za leba! Dejan progovorio o majci Biljani, nije mogao da zaustavi suze!

Autor:

Zadruga

08.09.2019

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević kroz suze je sinoć priznao da mu majka Biljana dve godine nije bila na rođendanu. Dok je on svijao gnezdo sa suprugom Dalilom i borio se, umesto njih, porodica je "prihvatila neko dete i neku devojku koja iza sebe vuče takve repove da ni Dunav, ni Sava, ni Tisa ne mogu da je operu", pričao je on, ciljajući na Aleksandru Subotić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Deja se rasplakao zbog Biljane

Takođe, kako je napomenuo, s bratom Davidom nije se brzo pomirio. Taj razgovor obavljen je daleko od očiju javnosti, a proces je trajao, jer njih dvojica dugo uopšte nisu bili ni u kontaktu. "Zadruga 2" je, kaže, imala dva poluvremena - kad je bio s Aleksandrom, i kad su raskinuli, pa više nije pričao loše ni o njemu. 

Potresan govor o majci Biljani rasplakao je, pre svega, njegovu surpugu Dalilu, koja tačno zna kroz šta je on sve prošao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I Dalila se rasplakala

- Meni je bilo krivo. To je jako tužna situacija. Kad jedna mama može da dođe ovde na slavu i donese njemu sve, meni dve godine na rođendan nije došla. Nije me pitala da li imam da jedem, ništa... svi ovde pričaju - velike mame, mama ovo, mama je svetinja, svi žive na maminom novčaniku! Mene mama dve godine nije pitala je l imam za 'leba, niti da l imam da platim struju. Ja sam napravio kuću sa svojom suprugom, imamo auto, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, treniram, bavim se... normalnim životom! I moja supruga isto. I da ne budemo prihvaćeni?! Da bude prihvaćeno neko dete i neka devojka koja iza sebe vuče takve repove da ne može da je opere ni Dunav, ni Sava, ni Tisa. Dve godine ne može niko da dođe kod mene, a onda kad treba za rijaliti svi su dobri! Onda se slika šta se nosi na slavu - pričao je i plakao on, pa otkrio da mu se Biljana tek pred "Zadrugu" javila, što mu nimalo nije prijalo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavo

08.09.2019 10:42

Dejan je potpuno u pravu. Aleksandra je ušla u njihovu porodicu i sve ih posvadjala.

Odgovori 10 0