Pokušala da sakrije! Zadrugarka Iva u vezi sa bahatim sinom "kralja nafte"!

Autor: Alo.rs

Zadruga

07.09.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatica Iva Grgurić zaintrigirala je region svojim ulaskom u "Zadrugu 3". Ona je tom prilikom istakla da je slobodna, međutim na njenom Instagram profilu situacija je drugačije.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva sa Marinkom

Iva je ovog leta objavljivala zajedničke slike sa Marinkom Zovkom, biznismenom iz Bosne i Hercegovine, koji je u regionu poznat kao bahati sin "kralja nafte".

Marinko Zovko je sin bosanskog "kralja nafte" Ivice Zovka i naslednik korporacije "Zovko kompani", koja u svom sastavu ima 15 firmi, a zbog svoje bahatosti i divljačke vožnje kontroverzni biznismen dospeo je do svih medija u regionu.

U žiži javnosti bio je u decembru prošle godine, kada je objavljena vest da je vozač automobila marke "audi A8" zaustavljen na auto-putu Beograd - Šid jer je po klizavom kolovozu usred jake mećave vozio brzinom od 245 kilometara na sat. Dan kasnije postalo je jasno da je reč o Marinku Zovku, biznismenu iz Bosne i Hercegovine, poznatom po tome što se "na sva usta" hvali brzom vožnjom.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Iva je sinoć ušla u Zadrugu 3 i tom prilikom izjavila da nema dečka

Ovaj muškarac je inače poznat po divljanju na putevima širom regiona, a "proslavio" se 2006. godine kada je "mercedes brabusom" deonicu dugu 191 kilometar od Zagreba do Slavonskog Broda prešao za samo 28 minuta?! On je tada za lokalne medije rekao da je kupio "novi automobil" i da je morao da ga "nagazi".

Iva je stalno postavljala fotke sa Marinkom i u opisu stavljala ljubavne komentare. Isto tako u centra pažnje je došla kada se zakačila sinoć u Zadruzi sa Tarom Simov, koja joj je zamerila što je bila bliska sa Vladimirom Tomovićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

07.09.2019 17:55

Ee ako im je Tomović idol onda....