Ona je šokirala sve! Majka šestoro dece ulazi sa stomakom do zuba!

Autor:

Zadruga

06.09.2019

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvaranje Zadruge je u toku, a neki od Zadrugara još uvek čekaju da uđu u studio.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Marina Dančo

Među njima je Marina Dančo, koju znamo kao majku šestoro dece iz emisije "Brak na neviđeno",  a epizoda sa njom u glavnoj ulozi postala je viralna na mrežama.

Ona je iznenadila sve kada je otkrila da je u vezi već tri godine i da sa svojim dragim čeka bebu koja će se zvati Mićko, a trenutno je u šestom mesecu trudnoće.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Marko Đedović

Marko Đedović ulazi u rijaliti, a kaže da ima mnogo informacija iz spoljnog sveta s obzirom na to da se bavi novinarstvom.

- Mnogo informacija imam i znam, ali ću reagovati na drugačiji način - ko dira taj će i dobiti. Naravno da se informacije ne prosipaju, ali ako me dirnu, dobiće šta su tražili. 

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Bane Čolak

Bane Čolak je veteran u rijalitiju Zadruga i ovo mu je treći put da učestvuje kao takmičar. Priznao je da je našao devojku, ali da je odlučio da pauzira sada dok bude boravio u rijalitiju. 

Bojan Đukić kik bokser je poslednji od ovih četvoro učesnika ušao u Zadrugu 3 koji je istakao da je jedan od onih koji pričaju istinu i samo istinu. 

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Bojan Đukić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading